Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για την Κυριακή (30/6/19)

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για την Κυριακή (30/6/19)
Ζώδια: Τι αναφέρουν οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα, Κυριακή 30/6/19.

Ζώδια: Τι αναφέρουν οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα, Κυριακή 30/6/19.

  • Kριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου). κάρτα ταρώ: εγκράτεια.

Υπάρχουν μέρες, που η υπομονή δεν είναι το ισχυρότερο σημείο σας!Αλλά σήμερα, ο έλεγχος του θυμού σας, θα είναι μια πολύτιμη ικανότητα, καθώς μπορεί να νιώσετε άγχος, και να δείξετε λιγότερη ανοχή στους άλλους, ακόμα και σε αυτούς που αγαπάτε.

Να μάθετε να είστε υπομονετικοί και να αφήστε την καρδιά σας να παραμείνει στο σωστό μέρος, ανεξάρτητα από το πόσο ανεκτίμητη είναι για σας, αυτή τη στιγμή.

  • Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου) κάρτα ταρώ: ο αυτοκράτορας

Είστε πολύ ισχυροί σε ό,τι αφορά τον έρωτα… και συχνά δίνετε περισσότερα από όσα παίρνετε. Σήμερα, να είστε ανοιχτοί σε αυτό που μοιάζει με το μέλλον σας…και στα όνειρά σας, που σημαίνουν τόσα για εσάς.

  • Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου) κάρτα ταρώ: η αυτοκράτειρα

Ακούστε τη διαίσθησή σας σήμερα, καθώς πολλά μπορούν να γίνουν, με ειλικρινείς τρόπους. Μια ενέργεια ή μια πράξη σας, μπορεί να περάσει απαρατήρητη και να λάβετε την αξία ή την εκτίμηση, από ένα άτομο που θαυμάζετε.

  • Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου) κάρτα ταρώ: ο διάβολος

Η αγάπη μπορεί να κάνει έναν άνθρωπο να τυφλωθεί απέναντι στα θανατηφόρα ελαττώματα των άλλων, αλλά όχι σε αυτούς που βλέπουν τα δικά τους. Μπορεί να αισθάνεστε αυτοκριτική σήμερα.

Προσπαθήστε να εκτιμήσετε τα καλά και τα κακά κομμάτια της προσωπικότητά σας με τον τρόπο που θα τ’ αγαπούσατε, σε κάποιον άλλο.

  • Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου) κάρτα ταρώ: τροχός της τύχης

Τα μικρά λάθη μπορεί να φαίνονται πολλές φορές, σαν απροσπέλαστα βουνά! Κάντε στον εαυτό σας τη χάρη και δώστε το έναυσμα, για μελλοντικές καταστάσεις. Παρότι η ζωή έκανε μια αστεία στροφή, κανείς δεν τραυματίστηκε, μόνο ενοχλήθηκε.

  • Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου) κάρτα ταρώ: η σελήνη

Οι φίλοι σας μπορεί να είναι ο λόγος που η μέρα σας τελειώνει καλά. Αν χρειάζεστε έναν φίλο για να είναι εκεί για σας αυτή τη στιγμή, μην φοβηθείτε να το ζητήσετε.

  • Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου κάρτα ταρώ: 4 των κυπέλλων

Μπορεί να αντιμετωπίσετε μια πρόκληση σήμερα, με κάτι ή με κάποιον που γνωρίζετε. Διαχειριστείτε τον τρόπο που αισθάνεστε και κρατήστε αποστάσεις, ώστε να μην γεμίζετε συναισθηματικά τους άλλους, ενώ παραμελείτε τον εαυτό σας.

  • Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου) κάρτα ταρώ: ο ιεροφάντης

Οι αρχές σας μπορεί να δοκιμαστούν…. και κάποιος, ίσως το ταίρι σας, να παρατηρεί τον τρόπο που χειρίζεστε μια κατάσταση. Ο ρόλος του μέντορα, μπορεί να μην είναι αποδεκτός με προθυμία από μεριάς σας! Αλλά τα σημερινά γεγονότα, σας επιτρέπουν να γίνετε το πρόσωπο της ημέρας, του οποίου οι επιλογές και ο χαρακτήρας, θα κάνει τους άλλους, να σας θεωρήσουν σαν πρότυπο.

  • Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου) κάρτα ταρώ: οι εραστές

Όταν το μονοπάτι χωρίζεται και αισθάνεστε αβέβαιοι, αφιερώστε χρόνο και ακούστε τι λέει η καρδιά σας. Η εσωτερική φωνή σας, μπορεί να μιλήσει πιο δυνατά όταν αισθάνεστε μόνοι στις σκέψεις σας.

Προσπαθήστε να αποσυνδεθείτε για λίγο από τον κοινωνικό σας κύκλο σήμερα, για να αξιοποιήσετε αυτήν την κατευθυντήρια ενέργεια.

  • Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου) κάρτα ταρώ: βασιλιάς των ξιφών

Σας αρέσει ό,τι κάνετε και όπου βρίσκεστε; Μπορεί να μην καταλαβαίνετε πάντα την πράξη της ίδιας της αγάπης, αλλά μέσω φίλων ή εραστών, θα μάθετε…

  • Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου) κάρτα ταρώ : ο τρελός

Μπορεί να αισθάνεστε σαν να μπαίνετε σε ένα νέο ερωτικό στάδιο…αλλά υπάρχουν πράγματα που μπορεί να έχετε ξεχάσει. Το ερωτικό σας στυλ, είναι εντελώς μοναδικό από όλων των άλλων! Αλλά είναι εύκολο να το μοιραστείτε και είναι έτοιμο να μεταδοθεί.

  • Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου) κάρτα ταρώ: ο κόσμος

Νιώθετε καλύτερα τώρα, ξέροντας πώς θα είναι να είστε ερωτευμένοι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Πολλά καλά πράγματα ετοιμάζονται να έρθουν σε σας, στον ερωτικό τομέα. Αυτό είναι συναρπαστικό!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments