Άποψη

Αλέφαντος: Μ’ αυτόν τον παικταρά παίρνει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός

Αλέφαντος: Μ’ αυτόν τον παικταρά παίρνει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός
Ο Νίκος Αλέφαντος αφήνει το Κόπα Αμέρικα και σχολιάζει στο blog του στο pagenews.gr τα φιλικά του Ολυμπιακού, τα πρώτα συμπεράσματα απ' αυτά, την ανάγκη απόκτησης ενός φορ και την αποχώρηση του Λουτσέσκου που θα κάνει ζημιά στον ΠΑΟΚ.

Ο Νίκος Αλέφαντος επιστρέφει και γράφει στο blog του στο pagenews.gr για τον Ολυμπιακό και τα πρώτα συμπεράσματα από τα φιλικά, για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, για τον φορ που λείπει, αλλά και για την αποχώρηση του Ραζβάν Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ.

Είδα όλο το ματς του Ολυμπιακού, μετριότητες οι παίκτες. Να προσέξει ο προπονητής τι παίκτες θα φέρει, τι παίκτες θα πει στον Μαρινάκη. Αρκετά με Ντουρμισάι και Ποντένσε, δύσκολοι αυτοί στο γκολ. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται σεντερφοράρα. Το φωνάζω για καλό, τώρα που είναι η ώρα. Γρήγορο φορ να μπουκάρει, να ξέρει μπάλα.

Και τι είναι αυτά με τον Αβραάμ, διαβάζω ότι θα επιβάλει λέει σεβασμό στα αποδυτήρια. Δηλαδή θα έρθει ο νέος παίκτης και δεν θα δημιουργεί προβλήματα βλέποντας τον Αβραάμ που δεν θα παίζει. Τον ήξερε και από χθες τον Αβραάμ.

Τον σεβασμό τον επιβάλλει ο παικταράς. Ο Τζιοβάνι, ο Ριβάλντο, ο Καρεμπέ, ο Ιμπαγασα. Ο Ολυμπιακός θέλει παίκτες να πάρουν το πρωτάθλημα, να μιλάνε με την αξία τους στο γήπεδο. Το σεβασμό τον επιβάλει η αξία του παίκτη και του προπονητή. Να βλέπει ο παίκτης ότι το κατέχεις.

Ο Λουτσέσκου μεγάλη απώλεια για τον ΠΑΟΚ. Εγώ τον είχα σε μεγάλη εκτίμηση ως προπονητή. Έβαλε αρχές στον ΠΑΟΚ, έφτιαξε την άμυνα, έκανε καλό κοουτσάρισμα στην τακτική, όχι μπάλα για πατατάκηδες αλλά τους βαθμούς τους έπαιρνε. Είχε κι άλλους προπονητές ο πλούσιος Σαββίδης, οι άλλοι δεν τα κατάφεραν.

Και να σας πω κάτι; Με τον Λουτσέσκου είμαι, καλά έκανε και έφυγε. Σου λέει 34 χρόνια είχαν να πάρουν πρωτάθλημα, εγώ το πήρα, εγώ πήρα και Κύπελλα, θα μείνω στην ιστορία. Φεύγω καβάλα στο άλογο, σούπερ επιτυχημένος. Ασ’ τους να με θυμούνται αιώνια.

Και πάει για τα πάρα πολλά λεφτά στην Αραβία. Και όποτε γουστάρει γυρνάει. Βασιλιάς είναι. Σιγά μην κλότσαγε την ευκαιρία. Να είχε εδώ το γιο Σαββίδη να χώνεται, να χάσει το πρωτάθλημα από τον Μαρινάκη, να γίνει αποτυχημένος, να έχει χάσει και τα εκατομμύρια από τους άραβες. Ξύπνιος ο Λουτσέσκου. Μαζί του είμαι.

Ο ΠΑΟΚ θα ζοριστεί πολύ τώρα και είναι ευκαιρία του Ολυμπιακού να πάρει έναν παικταρά μπροστά να χτυπήσει το πρωτάθλημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments