Αθλητισμός

Κρις Σίνγκλετον: Έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα

Κρις Σίνγκλετον: Έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα
Κρις Σίνγκλετον: Ο Αμερικανός ψηλός αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα και αναμένεται να απασχολήσει αρκετές ομάδες στην Ευρώπη.

Κρις Σίνγκλετον: Ελεύθερος μετά από έναν χρόνο στην Μπαρτσελόνα έμεινε ο Κρις Σίνγκλετον. Ο Αμερικανός φόργουορντ «εξαργύρωσε» την εξαιρετική διετία του στον Παναθηναϊκό με ένα συμβόλαιο αξίας δύο εκατομμυρίων δολαρίων στην Μπαρτσελόνα, αλλά μετά από έναν χρόνο στην Καταλονία αποχωρεί και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Εξάλλου, το ενδεχόμενο παραμονής του στους «μπλαουγκράνα» δεν συγκέντρωνε και αρκετές πιθανότητες. Κι αυτό διότι μετά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Νίκολα Μίροτιτς, η ισπανική ομάδα μοιάζει να είναι καλυμμένη στη θέση «4».

Πλέον ο Αμερικανός ψηλός, που μέτρησε 8 πόντους και 4,4 ριμπάουντ με την Μπαρτσελόνα στην Euroleague, αναζητά την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του. Μάλιστα, δεν μπορεί να θεωρηθεί εντελώς απίθανη μια ενδεχόμενη επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» αναζητούν έναν παίκτη για την φροντ λάιν τους και ο Σίνγκλετον γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα, ενώ το κασέ του θα είναι αισθητά μειωμένο μετά την μέτρια σεζόν που πραγματοποίησε. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός άσος αποτέλεσε επιλογή του Αργύρη Πεδουλάκη κατά τη δεύτερη θητεία του στην ομάδα, οπότε ο Έλληνας προπονητής γνωρίζει επακριβώς τον παίκτη και όσα μπορεί να προσφέρει.

Βέβαια, το όνομα του ενδέχεται να ακουστεί και για τον Ολυμπιακό, εφόσον το κασέ του είναι πεσμένο. Εξάλλου, και οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν ένα παίκτη για τη φροντ λάιν τους και σαφέστατα γνωρίζουν τον Σίνγκλετον από τις μεταξύ τους αναμετρήσεις όσο εκείνος αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό. Βέβαια, αμφότερες οι ελληνικές ομάδες δεν πρόκειται να «παίξουν» μόνες τους για την απόκτηση του, εφόσον κάνουν κίνηση. Κι αυτό γιατί είναι σχεδόν δεδομένο ότι και άλλες ομάδες θα ενδιαφερθούν για την περίπτωση του Αμερικανού ψηλού.

Μίλος Τεόντοσιτς: Ο Ολυμπιακός του δίνει συμβόλαιο 2,5 εκατομμυρίων ευρώ

Ο Ολυμπιακός μετά την απώλεια του Κώστα Σλούκα, αναζητά ένα γκαρντ υψηλού επιπέδου για να πλαισιώσει τον Βασίλη Σπανούλη. Έτσι οι ερυθρόλευκοι φέρεται να έχουν καταθέσει πρόταση στον Μίλος Τεόντοσιτς, για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Η ομάδα του Πειραιά έχει ξεκινήσει για τα καλά τον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν, με στόχο να παρουσιάσει ακόμα καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό πρόσωπό από τη φετινή χρονιά.

Έτσι οι «ερυθρόλευκοι», μετά την απόκτηση του Κέβιν Πάντερ, αναζητούσαν έναν γκαρντ, ο οποίος μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο. Όπως αναφέρει στο twitter ο Νίκος Βαρλάς, του Eurohoops.net, o Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση στον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος είναι ελεύθερος στην αγορά. Οι Πειραιώτες φέρεται να έχουν προτείνει στον Σέρβο γκαρντ συμβόλαιο διετούς διάρκειας, με απολαβές που φτάνουν στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ συνολικά. Ο Σέρβος γκαρντ δεν έχει αποδεχτεί την πρόταση, σύμφωνα με την ίδια πηγή, καθώς σκοπεύει να εξετάσει τις επιλογές του αναφορικά με τις ομάδες της Euroleague που θα τον προσεγγίσουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments