Ελλάδα

Κρήτη: 49χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον αδελφό του

Κρήτη: 49χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον αδελφό του
Κρήτη: Δύο αδέρφια λογομάχησαν έντονα, με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να τραβήξει όπλο και να πυροβολήσει τον αδερφό του.

Κρήτη: Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 1 Ιουλίου 2019 στην Ασή Γωνιά στα Χανιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο αδέρφια φέρονται να λογομάχησαν έντονα, με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να τραβήξει όπλο και να πυροβολήσει τον αδερφό του, τον οποίο τραυμάτισε θανάσιμα. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Καβρού, όπως επίσης και η αστυνομία. Η σορός του 72χρονου άντρα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου για νεκροψία νεκροτομή.

Ο 49χρονος δράστης συνελήφθη λίγο μετά το φονικό στις βρύσες Αποκορώνου. Κατά τη σύλληψή του φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι όλα έγιναν εξαιτίας προσωπικών διαφορών που είχε με τον 72χρονο αδελφό του. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καυγάς ανάμεσα στα αδέλφια ξεκίνησε λόγω κτηματικών διαφορών.

Ο δράστης, με τη δικογραφία που θα σχηματισθεί σε βάρος του, αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του εισαγγελέα κα του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Κρήτη: Έγκλημα πάθους – Την σκότωσε πισώπλατα και μετά αυτοπυροβολήθηκε

Συγκλονιστικά στοιχεία ήταν τα στοιχεία που προέκυψαν από την ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε στο πτώμα της άτυχης 49χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον 47χρονο σύντροφό της στη Χαλέπα Χανίων, τον περασμένο Μάιο. Όπως αναφέρει το ekriti.gr, σύμφωνα με το πόρισμά του ιατροδικαστή, το θύμα δέχθηκε συνολικά 6 με 7 σφαίρες στην πλάτη και στα πόδια.

Συγκεκριμένα και όπως λέει ο ιαστροδικαστής, η 49χρονη δέχθηκε 3-4 βολές στην πλάτη και τις υπόλοιπες στα πόδια, από την μπροστινή πλευρά. Μία από τις σφαίρες που δέχθηκε το θύμα μάλιστα, ήταν από εξωστρακισμό και αφορά στον αριστερό βραχίονα. Τα αιτία θανάτου της άτυχης 49χρονης ήταν η απώλεια αίματος ενώ για την απόσταση από την οποία πυροβολήθηκε το θύμα, αυτή, σύμφωνα με τον ιαστροδικαστή, είναι μεγαλύτερη των 45 εκατοστών.

Όσον αφορά στον 47χρονο αυτόχειρα, ο ιατροδικαστής αναφέρει ότι ο θάνατος του είναι συνέπεια «καθαρής αυτοκτονίας». Αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, με το δεξί χέρι, από δεξιά προς τα αριστερά. Υπενθυμίζεται ότι η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν η κόρη του θύματος που διαμένει εκτός Κρήτης, πήγε στο σπίτι της μητέρας της. Εκεί, αντίκρισε τα άψυχα σώματα και των δύο και σε κατάσταση πανικού ενημέρωσε τις Αρχές.

Το έγκλημα το οποίο συνοδεύτηκε από την αυτοχειρία του 47χρονου συντρόφου της γυναίκας, φαίνεται ότι έγινε λίγες ώρες πριν βρεθούν τα πτώματα κι αυτό γιατί όταν αποκαλύφθηκε η οικογενειακή τραγωδία, τα πτώματα ήταν σε ακαμψία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments