Ελλάδα

ΤΖΟΚΕΡ κλήρωση: Πόσα χρήματα μοιράζει μετά το τζακ ποτ

ΤΖΟΚΕΡ κλήρωση: Πόσα χρήματα μοιράζει μετά το τζακ ποτ
ΤΖΟΚΕΡ κλήρωση: Τζακ ποτ σημειώθηκε χθες. Πόσα χρήματα μοιράζει η πρώτη κατηγορία.

ΤΖΟΚΕΡ κλήρωση: Τζακ ποτ σημειώθηκε χθες (30/6/19) στην πρώτη κατηγορία του ΤΖΟΚΕΡ. Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι: 28, 30, 34, 38, 39 και ΤΖΟΚΕΡ ο αριθμός 19. Στη δεύτερη κατηγορία βρέθηκε μια επιτυχία που κερδίζει από 90.898 ευρώ.

Μετά και τη σημερινή εξέλιξη στην επόμενη κλήρωση τους τυχερούς νικητές θα περιμένουν πάνω από 3,3 εκ. ευρώ.

ΤΖΟΚΕΡ κλήρωση: Στη Λευκωσία ο τυχερός της δεύτερης κατηγορίας

Όπως αναφέραμε, στη χθεσινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ βρέθηκε ένας τυχερός στη δεύτερη κατηγορία (5αρι), ο οποίος κέρδισε 90.898 ευρώ. Το μοναδικό «πεντάρι» βρέθηκε στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λευκωσία.

Δείτε τον πίνακα:

Το ΤΖΟΚΕΡ είναι ένα σύγχρονο παιχνίδι τύχης που μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή.

Υπόσχεται τεράστια κέρδη που ενθουσιάζουν και για το λόγο αυτό αποτελεί το δημοφιλέστερο παιχνίδι στην Ελλάδα. Στόχος του παιχνιδιού είναι να προβλέψετε σωστά 5 αριθμούς από το πρώτο πεδίο των 45 αριθμών και 1 αριθμό ΤΖΟΚΕΡ από το δεύτερο πεδίο των 20 αριθμών. Το παιχνίδι σας προσφέρει 8 τρόπους να κερδίσετε, ανάλογα με το πόσοι αριθμοί από αυτούς που κληρώθηκαν, συμφωνούν με τους 5+1 αριθμούς που επιλέξατε.

Το ανανεωμένο δελτίο κάνει το παιχνίδι πιο εύκολο και ευχάριστο. Ο μοντέρνος σχεδιασμός και η μεγαλύτερη διάσταση σας επιτρέπουν να το συμπληρώνετε με μεγαλύτερη ευκολία. Επίσης, η νέα πίσω όψη του αποτελεί έναν σύντομο και χρήσιμο οδηγό παιξίματος.

Αναλυτικές οδηγίες για το πώς παίζεται το παιχνίδι στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.

Συχνές ερωτήσεις για το ΤΖΟΚΕΡ – Απαντήσεις από τον ΟΠΑΠ

Γιατί οι κληρώσεις δε γίνονται με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή ανάδευση και επιλογή σφαιριδίων με το χέρι;

Η απάντηση σύμφωνα με την ιστοσελίδα του opap.gr είναι:

Ο ΟΠΑΠ εναρμονίζεται πλήρως με τα πρότυπα που υιοθετούν οι παγκόσμιες λοταρίες για τις κληρώσεις των αριθμό παιχνιδιών ώστε να εξασφαλίζεται η αξιοπιστία και το αδιάβλητων αυτών.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πιο αξιόπιστος τρόπος ανάδευσης των σφαιριδίων έχει αποδειχθεί ότι είναι ο αέρας καθότι έτσι τα σφαιρίδια αναδεύονται με πολύ μεγάλη ταχύτητα που εξασφαλίζει την τυχαιότητα στην κλήρωσή τους.

Έτσι λοιπόν, ο ΟΠΑΠ ακολουθώντας τις βέλτιστες πρακτικές των παγκόσμιων λοταριών υιοθετεί αποκλειστικά τον αέρα ως μέσο ανάδευσης, χωρίς να υπάρχει καμία ανθρώπινη παρέμβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments