Διεθνή

Ισραήλ αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους: Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ

Ισραήλ αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους: Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ
Ισραήλ αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους: Αεροπλάνο με περισσότερους από 150 επιβαίνοντες θα επιχειρήσει αναγκαστική προσγείωση ενώ ένας τροχός έχει χαλάσει.

Ισραήλ αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους: Συναγερμός έχει σημάνει στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ όπου περισσότερα από 100 ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στο σημείο. Σύμφωνα με το jpost.com το αεροπλάνο που εκτελούσε πτήση από την Κολωνία της Γερμανίας ανέφερε κάποιου είδους πρόβλημα σε μία ρόδα του. Αυτή την ώρα το αεροπλάνο με 152 επιβαίνοντες κάνει κύκλους προκειμένου να αδειάσει από καύσιμα.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, το αεροσκάφος είναι ένα Boeing της Electra Airways, το οποίο εκτελούσε την πτήση από την Κολονία. Αστυνομικοί, πυροσβέστες και διασώστες έχουν σπεύσει στο σημείο. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο αφού αδειάσει από τα περισσότερα καύσιμα το αεροπλάνο θα πετάξει χαμηλά έτσι ώστε οι ειδικοί να δουν τι ζημιά έχει προκληθεί.

Το αεροπλάνο που εκτελούσε πτήση από την Κολωνία της Γερμανίας

Το αεροσκάφος ήταν προγραμματισμένο να προσγειωθεί στις 4:05 μ.μ. τοπική ώρα. Τουλάχιστον ένα λάστιχο του Electra Air 737 φέρεται να καταστράφηκε κατά την απογείωση του αεροπλάνου από την Κολωνία της Γερμανίας, σύμφωνα με το i24News.

Ισραήλ αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους: Δείτε βίντεο από το σημείο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments