Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Δευτέρα (1/7/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Δευτέρα (1/7/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, για σήμερα Δευτέρα, 1/7/19.

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, για σήμερα Δευτέρα, 1/7/19.

  • Κριός

Αγαπητοί Κριοί, είναι πιθανό να πέσει λίγο η διάθεσή σας με την έναρξη της εβδομάδας. Ίσως να νιώσετε ότι επικρατεί γύρω σας χάος και κάποια αποδόμηση. Επίσης, οι διαφωνίες με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος θα σας εκνευρίζουν. Για να μην χάσετε την εστίασή σας, φροντίστε να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Πάρτε βαθιές ανάσες και προσπαθήστε να κάνετε θετικές σκέψεις: Πρόκειται μόνο για μια παροδική φάση!

  • Ταύρος

Να είστε προετοιμασμένοι για πολλές ευχάριστες εκπλήξεις με την έναρξη του μήνα, αγαπητοί Ταύροι! Όχι μόνο θα σας γεμίσουν χαρά, θα ανεβάσουν πολύ και την αυτοπεποίθησή σας. Με βάση αυτές τις νέες εξελίξεις, είναι μια καλή ευκαιρία να επανεξετάσετε τα σχέδιά σας. Η αναθεώρηση της πορείας σας θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε εμπόδια που σας φάνταζαν ανυπέρβλητα. Όσο έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας, όλα πλέον θα μπαίνουν σε θετική πορεία!

  • Δίδυμοι

Τα άστρα σας παροτρύνουν να εντοπίσετε τις ευκαιρίες που φέρνει ο καινούργιος μήνας, αγαπητοί Δίδυμοι! Αυτές έχουν τη δυναμική να σας βοηθήσουν να λύσετε προβλήματα που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Συνεχίστε την καλή πορεία σας και μην πιέζετε τον εαυτό σας περισσότερο απ’ όσο πρέπει. Αξιοποιήστε τις αντοχές σας, χωρίς να περιορίσετε τον αυθορμητισμό και τη θετική σας διάθεση.

  • Καρκίνος

Να έχετε τα μάτια σας ανοικτά και τις κεραίες σας σε επαγρύπνηση, με την έναρξη του Ιουλίου, αγαπητοί Καρκίνοι! Πρέπει να προστατεύσετε τον εαυτό σας από αχρείαστες διαφωνίες, προβλήματα ή/και ατυχήματα. Κάποια συναισθηματική σύγχυση που νιώθετε, είναι η αιτία που γίνεστε πιο εσωστρεφείς από όσο χρειάζεται!

  • Λέων

Η έναρξη του Ιουλίου απαιτεί από εσάς να κάνετε μια ειλικρινή και εξομολογητική ενδοσκόπηση, αγαπητοί Λέοντες! Κατά βάθος ξέρετε ότι είστε προκατειλημμένοι απέναντι σε κάποιες καταστάσεις ή άτομα: Γι’ αυτό πρέπει να κάνετε ρεαλιστικές κινήσεις για να ανακτήσετε τη διαύγειά σας. Αποφύγετε τις δραματοποιήσεις, τις υπερβολές και τις ακραίες συμπεριφορές. Δεν θα επιβληθείτε σε κανέναν και τίποτα με αυτές τις πρακτικές!

  • Παρθένος

Η ανορθωμένη αισιοδοξία θα σας βοηθήσει να δείτε την καλή πλευρά σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αγαπητοί Παρθένοι! Με την έναρξη του Ιουλίου δώστε λίγη περισσότερη προσοχή στα οικονομικά σας, οργανώνοντας πιο πρακτικά τις δαπάνες σας. Επίσης, φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάτε. Το πιεστικό πρόγραμμα σας έχει απομακρύνει λίγο και χρειάζονται τη στήριξή σας!

  • Ζυγός

Να είστε σε συνεχή επαγρύπνηση με την έναρξη της εβδομάδας, αγαπητοί Ζυγοί! Μην εμπιστεύεστε τα άτομα που θα βρεθούν στο περιβάλλον σας, ακόμα κι αν φαινομενικά θέλουν να σας προσφέρουν βοήθεια… Το πιο πιθανό είναι να έχουν απώτερα κίνητρα και τελικά να σας βλάψουν. Κάποιες αλλαγές που θα σας προσεγγίσουν, ίσως να αναστατώσουν κάπως την προσεκτικά οργανωμένη καθημερινότητά σας.

  • Σκορπιός

Χάος και σύγχυση θα επικρατούν στο περιβάλλον σας με την έναρξη της εβδομάδας, αγαπητοί Σκορπιοί. Αυτή είναι η αιτία που δεν βλέπετε τις καταστάσεις και τα θέματά σας με τη διαύγεια που θα έπρεπε. Μην προσπαθήσετε να δράσετε υπό αυτή την ομιχλώδη επήρεια, παραμείνετε όσο πιο ουδέτεροι και ψύχραιμοι μπορείτε. Πρόκειται για μια παροδική φάση, γι’ αυτό αποφύγετε να μεγαλοποιήσετε τα γεγονότα της!

  • Τοξότης

Μια αίσια εβδομάδα και ένας ακόμη πιο αίσιος μήνας ξεκινούν για εσάς, αγαπητοί Τοξότες! Πολλά θέματα θα βρουν τις λύσεις τους και θα μπουν σε καινούργια πορεία με ευκολία. Επίσης, θα καταφέρετε να θέσετε σε κίνηση πολλά από τα όνειρά σας που έμεναν στάσιμα εδώ και καιρό. Οι θετικές εξελίξεις και οι υλοποίηση των σχεδίων σας, θα σας γεμίσουν παραγωγική ικανοποίηση!

  • Αιγόκερως

Τα άστρα είναι με το μέρος σας με την έναρξη του Ιουλίου, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η πρόθεσή τους είναι να σας βοηθήσουν να πραγματώσετε όλους τους στόχους σας, γι’ αυτό δώστε λίγη επιπλέον προσοχή στα οικονομικά σας: Θέστε ένα όριο στις δαπάνες σας αν χρειαστεί. Επίσης, καλό θα είναι θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια στους ανθρώπους που αγαπάτε!

  • Υδροχόος

Οι εξελίξεις σας προσεγγίζουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην αρχή του νέου μήνα, αγαπητοί Υδροχόοι! Γι’ αυτό οι αποφάσεις σας πρέπει να είναι εξίσου γρήγορες, καθώς καλείστε να μείνετε συντονισμένοι με τα γεγονότα. Μην να επιτρέψετε στον εκνευρισμό σας να πάρει τα ηνία. Να έχετε τον έλεγχο των αντιδράσεών σας, κρατήστε χαμηλούς τόνους στις διαπροσωπικές σας επαφές όσο πιεσμένοι κι αν είστε. Αν κάποιο άτομο του περιβάλλοντός σας χρειαστεί βοήθεια, πρέπει να σταθείτε στο πλάι του.

  • Ιχθύες

Η πίεση των τελευταίων ημερών έχει αντίκτυπο στις αντοχές σας, αγαπητοί Ιχθύες. Με την έναρξη του Ιουλίου, μπορεί να νιώθετε ότι φτάνετε στα όριά σας. Γι’ αυτό καλείστε να ανοιχτείτε και να μιλήσετε ειλικρινά με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Εξωτερικεύστε τα αισθήματά σας και πείτε όσα σας ενοχλούν αλλά και όσα αποζητάτε!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments