Αθλητισμός

ΑΕΚ: Το βάρος στην απόκτηση επιθετικού

ΑΕΚ: Το βάρος στην απόκτηση επιθετικού
ΑΕΚ: Την απόφαση να διαθέσουν το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ για φορ πήραν στην Ένωση.

ΑΕΚ: Η Ένωση συνεχίζει τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά, με τις σημαντικές προσθήκες που χρειάζεται να είναι γνωστές εδώ και καιρό. Στο μεταγραφικό παζάρι η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση εξτρέμ και φορ, ο οποίοι μπορούν να κάνουν διαφορά. Με τις δυο αυτές προσθήκες αναμένεται να κλείσει και το ρόστερ της ομάδας.

Για το άκρο της επίθεσης, οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν καταλήξει στην περίπτωση του Ντανιέλε Βέρντε, ενώ για την επίθεση επιθυμούν μία ακόμα πιο ηχηρή μεταγραφή που θα προκαλέσει “ντόρο”. Σύμφωνα με το «Sportime», η διοίκηση της Ένωσης αναζητεί έναν φορ, του οποίου το συμβόλαιο θα κυμανθεί και πάνω από το 1 εκατομμύριο ευρώ, φτάνοντας ακόμη και στα 1.3 εκατομμύρια.

Στην ΑΕΚ τονίζουν ότι ο νέος επιθετικός της ομάδας του Μιγκέλ Καρντόσο θα είναι ένας παίκτης – πρωταγωνιστής, ο οποίος θα κάνει «πάταγο», απέναντι στους επιθετικούς των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού. Μία τέτοια περίπτωση είναι και ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος έχει προταθεί στο παρελθόν. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα, καθώς αναμένονται οι τελικές αποφάσεις στο θέμα του βασικού επιθετικού.

ΑΕΚ: Εξετάζει την περίπτωση του Ισάακ Τέλιν

Ο 27χρονος διεθνής Σουηδός επιθετικός Ισάακ Τέλιν έχει έρθει στο προσκήνιο για την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα από το Βέλγιο υποστηρίζουν ότι η Ένωση έχει κάνει κρούση προς στην Άντερλεχτ, ώστε να μάθει την τιμή του εν λόγω ποδοσφαιριστή. Τα νέα από το Βέλγιο φαίνεται ότι έχουν “φτάσει” στα γραφεία της ΑΕΚ που μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί για το θέμα.

Ο Τέλιν είναι 27 ετών και έχει παραστάσεις από τα σημαντικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Πέρσι αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Λεβερκούζεν, ενώ την προηγούμενη χρονιά είχε κάνει… θητεία και στη Μπέβερεν. Η Λεβερκούζεν δεν έκανε χρήση της οψιόν αγοράς του από την Άντερλεχτ (έπρεπε να δώσει το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ) και ως εκ τούτου ο Τέλιν επέστρεψε στο Βέλγιο.

Πλέον, η Άντερλεχτ έχει “ανοιχτές” τις κεραίες της σε ενδεχόμενες προτάσεις για νέο δανεισμό του εν λόγω ποδοσφαιριστή, με τον Τύπο της χώρας να “εμπλέκει” και την ΑΕΚ (που αναζητά εξτρέμ και φορ) στο θέμα του. Αν και, όπως σημειώνουν δημοσιεύματα από την Ελλάδα, η περίπτωσή του δεν φαίνεται να απασχολεί έντονα την “Ένωση”, ίσως και να υπάρξουν εξελίξεις στο άμεσο μέλλον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments