Αθλητισμός

Nelson Oliveira: Ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ για την επίθεση

Nelson Oliveira: Ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ για την επίθεση
Nelson Oliveira: Ο Πορτογάλος επιθετικός αποτελεί τον μεγάλο στόχο της ΑΕΚ για την γραμμή κρούσης.

Nelson Oliveira: Η ΑΕΚ πραγματοποίησε ένα μεταγραφικό ντεμαράζ τις προηγούμενες μέρες και κάλυψε σε μεγάλο βαθμό τα κενά τους ρόστερ της. Στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν ο Μιγκέλ Καρντόσο αποκάλυψε ότι περιμένει άλλες δυο κινήσεις. Αυτές αφορούν τα άκρα και την κορυφή της επίθεσης. Τον τελευταίο καιρό υπήρχε η αίσθηση ότι ο ακραίος επιθετικός θα ήταν αυτός που θα φορούσε πρώτα την φανέλα της ομάδας. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν θέσει σαν πρώτο στόχο την απόκτηση του Ναντιέλε Βέρντε.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ δουλεύουν παράλληλα και άλλη μια δυνατή μεταγραφική κίνηση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο εκλεκτός της ομάδας για την γραμμή κρούσης ακούει στο όνομα Nelson Oliveira.  Πρόκεται για έναν ποδοσφαιριστή που αρέσει πολύ στον προπονητή της “Ένωσης” και αποδεδειγμένα έχει την ποιότητα για να δώσει πολλά γκολ στην ΑΕΚ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι “κιτρινόμαυροι” είναι καλομαθημένοι από τα περάσματα των Αραούχο και Πόνσε.

Nelson Oliveira: Ποιος είναι ο μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ

Ο διεθνής Πορτογάλος είναι γεννημένος στις 8 Αυγούστου του 1991. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπράγκα πριν μετακομίσει σε αυτές της Μπενφίκα. Οι αετοί τον έδωσαν δανεικό αρκετές φορές κάτι που του έδωσε πολλές εμπειρίες έχοντας αγωνιστεί σε Ισπανία, Γαλλία και Αγγλία. Το 2016 η Νόριτς έβγαλε από τα ταμεία της πέντε εκτομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Μετά από δυο χρόνια έχασε τη θέση του στο αρχικό σχήμα και πέρσι παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Ρέντινγκ για το δεύτερο μισό της σεζόν. Ο απολογισμός του στην περσινή Τσάμπιονσιπ ήταν δέκα συμμετοχές και τρία τέρματα. Πλέον έχει επιστρέψει στην Νόριτς με την οποία έχει συμβόλαιο για άλλη μια χρονιά. Το γεγονός πως σε έξι μήνες μένει ελεύθερος έχει κάνει την περίπτωση του να είναι μέσα στα οικονομικά δεδομένα της ΑΕΚ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επαφές των δυο ομάδων έχουν ξεκινήσει και το κλίμα είναι θετικό.

Το κασέ του 27χρονου σέντερ φορ αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ. Ο “δικέφαλος” είναι διατεθειμένος να κάνει την οικονομική υπέρβαση για έναν τόσο ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Φυσικά ο Μιγκέλ Καρντόσο τον γνωρίζει καλά και από την πρώτη στιγμή έχει δώσει τη συγκατάθεση του για να γίνει προσπάθεια για την απόκτηση του. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Νίκος Λυμπερόπουλος δεν αναχώρησε για την Πολωνία μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Αυτό δείχνει πως ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου κάτι περιμένει στην Αθήνα. Δεν αποκλείεται αυτό να είναι ο Nelson Oliveira και ο Ναντιέλε Βέρντε.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τα κατορθώματα του

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments