Αθλητισμός

Θανάσης Παπάζογλου: Σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα

Θανάσης Παπάζογλου: Σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα
Θανάσης Παπάζογλου: Ο 31χρονος επιθετικός βλέπει με θετικό μάτι την περίπτωση επαναπατρισμού του.

Θανάσης Παπάζογλου: Τη σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε στο Περιστέρι με τη φανέλα του Ατρομήτου. Έκτοτε, ο 31χρονος πλέον φορ, αναζητά την τύχη του στο εξωτερικό, έχοντας περάσει από την Κόρτραϊκ, τη Ρόντα, την Άαλεσουντ και τη Ντιναμό Βουκουρεστίου. Η περιπλάνησή του στο εξωτερικό δεν έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή να προέρχεται από μια μέτρια σεζόν με τη Ντιναμό Βουκουρεστίου (12 ματς, 4 γκολ). Το γεγονός αυτό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα της Sportime, ωθεί τον παίκτη να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει το Sportime και τα «Παρασκήνια», ο 31χρονος επιθετικός έχοντας πλέον και οικογενειακά κριτήρια στην επόμενη επιλογή του δεν αποκλείεται μετά από μία 4ετία να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο 31χρονος επιθετικός, μετά τις Κορτράικ, Ρόντα, Άαλεσουντ, Χαποέλ Χάιφα και την εξάμηνη παρουσία του στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας βάζει τέλος στο τουρνέ του εξωτερικού και για οικογενειακούς λόγους αναμένεται να γυρίσει πίσω. Κάτι που παραλίγο να συμβεί τον περασμένο χειμώνα, αλλά εν τέλει δεν προχώρησε.

Αυτό που μένει να φανεί, είναι το που θα “κάτσει” η μπίλια σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Πάντως, για την ώρα, η προοπτική της επιστροφής του στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ δεν συγκεντρώνει καμία πιθανότητα. Εντός των επομένων εβδομάδων, θα φανεί ωστόσο εάν θα βρεθεί ομάδα της Super League 1 που θα ενδιαφερθεί για τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της.

Θανάσης Παπάζογλου: Σύντομο βιογραφικό

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα μικρά τμήματα του Άρη Θεσσαλονίκης, ενώ υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2006. Έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 2007 όταν και εντυπωσίασε με την παραγωγικότητα σε γκολ στη δεύτερη ομάδα του Άρη. Ο τότε προπονητής της ομάδας Ντούσαν Μπάγεβιτς τον ξεχώρισε και του έδωσε ευκαιρίες. Η πιο αξιόλογη στιγμή του στην ομάδα ήταν όταν σκόραρε δύο γκολ στον αγώνα του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ 2007-08 εναντίον του Ερυθρού Αστέρα.

Την 1η Ιουνίου 2009 υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στον αγώνα του Europa League 2009-10 με αντίπαλο τη νορβηγική Βαλερένγκα. Τον Ιανουάριο του 2011 μετακινήθηκε στον Αστέρα Τρίπολης ως δανεικός για έξι μήνες. Την περίοδο 2012-13 συμφώνησε ως ελεύθερος με τον ΟΦΗ, όπου παρέμεινε δύο χρόνια.

Το καλοκαίρι του 2014 αρχικά συμφώνησε με τον Ολυμπιακό, ακολούθησε μέρος της προετοιμασίας του πειραϊκού συλλόγου, όμως στη συνέχεια παραχωρήθηκε ως ελεύθερος στον Ατρόμητο Αθηνών. Έναν χρόνο αργότερα υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη βελγική Κόρτραϊκ. Τον Ιανουάριο του 2017 δόθηκε δανεικός για έξι μήνες στην ολλανδική Ρόντα, για να ακολουθήσει νέος δανεισμός στην Άαλεσουντ το καλοκαίρι του 2017. Φέτος, ολοκλήρωσε τη σεζόν στη Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments