Αθλητισμός

Τζίμι Ντουρμάζ: Συμπαίκτης ξανά με τον Κώστα Μήτρογλου (vid)

Τζίμι Ντουρμάζ: Συμπαίκτης ξανά με τον Κώστα Μήτρογλου (vid)
Τζίμι Ντουρμάζ: Ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Τουλούζ, θα υπογράψει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές δύο εκατομμυρίων ευρώ.

Τζίμι Ντουρμάζ: O Σουηδός εξτρέμ έχει συμφωνήσει σε όλα με την Γαλατασαράι και βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, συνοδευόμενος από τον συμπατριώτη του ατζέντη, Μάρτιν Νταλίν, για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Οι ετήσιες απολαβές του Τζίμι Ντουρμάζ αναμένεται να φτάσουν τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Στη «Γαλατά», ο Ντουρμάζ θα σμίξει με έναν παλιό του συμπαίκτη.

Ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Τουλούζ, θα συναντήσει στη Γαλατά τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από τη Μαρσέιγ στην ομάδα της γειτονικής χώρας μέχρι το επόμενο καλοκαίρι (2020) και με τον οποίο είχαν συνυπάρξει στον Πειραιά.

Η πρωταθλήτρια Τουρκίας είχε προτείνει στον Ντουρμάζ συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1.500.000 ευρώ, αλλά ο Σουηδός δεν φαινόταν πρόθυμος να αποδεχτεί την πρόταση. Ο προπονητής της Γαλατασαράι, Φατίχ Τερίμ, όμως ήθελε διακαώς την απόκτησή του. Έτσι η «Γαλατά» αναγκάστηκε να ανεβάσει την προσφορά της στα 2 εκατομμύρια ευρώ, την οποία αποδέχτηκε ο Ντουρμάζ.

Ο Σκανδιναβός ξεκίνησε την καριέρα του από τη Φόργουορντ και το 2012 πωλήθηκε στην Γκεντσλέρμπιρλιγί αντί 600.000 ευρώ. Το 2014 ο Ολυμπιακός τον αγόρασε αντί 2.000.000 ευρώ και τον πούλησε ύστερα από μία διετία (2016) στην Τουλούζ με το ίδιο ποσό.

Γαλατάσαράι: Ανακοίνωσε ο Μπάμπελ

Παίκτης της Γαλατασαράι θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Ράιαν Μπάμπελ. Ο 32χρονος Ολλανδός εξτρέμ υπέγραψε στην “Τσιμ Μπομ” και επιστρέφει στο τουρκικό πρωτάθλημα, έχοντας περάσει από τη Μπεσίκτας (Ιανουάριος 2017 – Ιανουάριος 2019). Ο διεθνής ακραίος επιθετικός έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και σε Άγιαξ, Λίβερπουλ, Χόφενχαϊμ, Κασίμπασα, Αλ Αΐν, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και Φούλαμ.

Η Γαλατασαράι ανακοίνωσε, μαζί με τον Μπάμπελ, τον 20χρονο Νιγηριανό κεντρικό αμυντικό, Βαλεντίν Οζορναφόρ, που προέρχεται από την Enyimba Aba της χώρας του. τον Αντέμ Μπουγιούκ, 32χρονος εξτρέμ που έπαιζε στη Μαλάτιασπορ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments