Πολιτική

Εκλογές 2019: «Κοπάνα το στην… Κοπανάκη» – Τρομερό σλόγκαν από υποψήφια της ΝΔ (pics)

Εκλογές 2019: «Κοπάνα το στην… Κοπανάκη» – Τρομερό σλόγκαν από υποψήφια της ΝΔ (pics)
Εκλογές 2019: Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ επέλεξε ένα αρκετά πρωτότυπο σλόγκαν, κάνοντας λογοπαίγνιο με το επίθετό της.

Εκλογές 2019Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Δυτική Αττική, Ευαγγελία Κοπανάκη, βρήκε έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο για να προωθήσει την υποψηφιότητά της στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019. Κάνοντας λογοπαίγνιο με το επίθετό της επέλεξε ένα αρκετά πρωτότυπο σλόγκαν.

Συγκεκριμένα η υποψήφια βουλευτής, η οποία είναι ιατρός αναισθησιολόγος στο επάγγελμα, τύπωσε αφίσες με αφορμή την υποψηφιότητά με τη φωτογραφία της και το πολιτικό σλόγκαν: «Κοπάνα το στην Κοπανάκη». Δείτε τις αφίσες της Ευαγγελίας Κοπανάκη.

Ευαγγελία Κοπανάκη: Το βιογραφικό της

Η Ευαγγελία Κοπανάκη γεννήθηκε και ζει στην Ελευσίνα. Σπούδασε Ιατρική στην Ιταλία και δίδαξε σε παρα-ιατρικές ειδικότητες στα κρατικά ΙΕΚ της Ελευσίνας και των Μεγάρων για ένα έτος. Πήρε την ειδικότητα ως Αναισθησιολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο “Θριάσιο” της Ελευσίνας και στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο “Αττικόν” στο Χαϊδάρι. Εργάστηκε για ένα έτος σαν αναισθησιολόγος στον Όμιλο” Υγεία – Μητέρα”, και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, μέχρι και σήμερα, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο ‘Αττικόν”.

Έχει ασχοληθεί εξειδικευμένα με το Ιατρείο Πόνου, με δίπλωμα στον Ιατρικό Βελονισμό. Παράλληλα, είναι υποψήφια Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών ( Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) στο τμήμα της Ανατομίας, αλλά και εκλεγμένη εκπρόσωπος στην Ομοσπονδία Ενώσεως Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας από το 2013 έως 2018. Από το 2018 εξελέγη στον Ιατρικό Σύλλογο της Αθήνας.  Από νεαρή ηλικία συμμετέχει σε πολιτιστικούς συλλόγους, σε φιλανθρωπικούς συλλόγους, και μετά το πέρας των σπουδών της, με τα πολιτικά, είτε βοηθώντας, είτε συμμετέχοντας ενεργά. Στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτέμβριο του 2015, κατέβηκε με τη Νέα Δημοκρατία, στο Υπόλοιπο Αττικής, συγκεντρώνοντας περίπου 5000 σταυρούς εμπιστοσύνης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments