Πολιτική

Ευάγγελος Μεϊμαράκης: “Χρέος μας να διατηρήσουμε όρθια την Ελλάδα”

Ευάγγελος Μεϊμαράκης: “Χρέος μας να διατηρήσουμε όρθια την Ελλάδα”
Ευάγγελος Μεϊμαράκης: Ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου, υπερτονίζοντας την ανάγκη για ευρεία επικράτηση του κόμματος.

Ευάγγελος Μεϊμαράκης: Ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, υπογράμμισε την ανάγκη επικράτησης του κόμματος στις επικείμενες εκλογές, ούτως ώστε η Ελλάδα να προχωρήσει μπροστά, όπως σημείωσε. Χαρακτήρισε το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ ως ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο, το οποίο θα δεν θα διχάζει αλλά θα ενώνει τους Έλληνες.

Συγκεκριμένα, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ανέφερε τα εξής στη συνέντευξη που παραχώρησε στον “Ελεύθερο Τύπο”: “Την προσεχή Κυριακή ψηφίζουμε για να δώσουμε τη δυνατότητα στη χώρα μας να προχωρήσει μπροστά. Για να αποκτήσει μια κανονική κυβέρνηση με σχεδιασμό, ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο πρόγραμμα που θα ενώνει αντί να διχάζει τους Έλληνες. Μια κυβέρνηση που θα δώσει ανάσα στην οικονομία αλλάζοντας τα δημοσιονομικά δεδομένα, που θα απελευθερώσει τις αναπτυξιακές δυνάμεις του τόπου με τις απαραίτητες τομές, για να διορθώσει λάθη, στρεβλώσεις και παραλήψεις μιας καταστροφικής τετραετίας.

Και όλα αυτά τα εγγυάται μια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία προσέρχεται στις εκλογές ενωμένη, ανανεωμένη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με ένα σύγχρονο πολιτικό λόγο που απαντά σε πολλές από τις απορίες και τα ερωτήματα που έχουν οι συμπολίτες μας και αποφασισμένη να αλλάξει την Ελλάδα. Έχουμε χρέος να κρατήσουμε την πατρίδα όρθια, να ενισχύσουμε τη διεθνή της θέση με δυνατή φωνή σε ένα κόσμο ανταγωνιστικό και σε μια Ευρώπη ασφάλειας, αλληλεγγύης, δικαιοσύνης και σταθερότητας”.

“Οι πολίτες έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα στις Ευρωεκλογές”

Στην ερώτηση για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών αλλά και τα συμπεράσματα που απορρέουν, ο κ. Μεϊμαράκης κατέστησε σαφές ότι εστάλη ξεκάθαρο μήνυμα για πολιτική αλλαγή από τον ελληνικό λαό. Παράλληλα, ανέφερε ότι θέτει εαυτόν στη μάχη, διαπιστώνοντας ότι η κοινωνία έχει “στεγνώσει” από τις πολιτικές λιτότητας.

“Οι πολίτες στις 26 Μαΐου με την ψήφο τους στις ευρωεκλογές αλλά και στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές έστειλαν το ξεκάθαρο μήνυμα για την πολιτική αλλαγή. Οπως είχα πει και τότε, αν η διαφορά στην ευρωκάλπη είναι μεγάλη, ο κ. Τσίπρας θα συρθεί σε εθνικές εκλογές. Και πράγματι, η πλειοψηφία του εκλογικού σώματος υπερψηφίζοντας τη Νέα Δημοκρατία τον ανάγκασε να προκηρύξει τις εκλογές.

Οπως και στις περιοδείες μου ανά την Ελλάδα στις ευρωεκλογές, έτσι και τώρα που είμαι παρών και σ´ αυτή τη μάχη, διαπιστώνω ότι η ελληνική κοινωνία έχει «στεγνώσει» από τις πολιτικές διαρκούς λιτότητας, την ανεργία, τη φτώχεια, τη φορολογική αφαίμαξη και είναι αποφασισμένη να απορρίψει τις κυβερνητικές επιλογές και να εμπιστευτεί τη Νέα Δημοκρατία ως τη δύναμη σταθερότητας, εγγύησης και ενδυνάμωσης της Δημοκρατίας και των θεσμών”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments