Video

Εβελίνα Παπούλια: “Η Βανδή μπήκε στους Δύο Ξένους επειδή εγώ είχα γεννήσει”

Εβελίνα Παπούλια: “Η Βανδή μπήκε στους Δύο Ξένους επειδή εγώ είχα γεννήσει”
Εβελίνα Παπούλια: Τι αποκάλυψε για τους Δύο Ξένους στην εκπομπή «After Dark» του Θέμη Γεωργαντά.

Εβελίνα Παπούλια: Η γνωστή ηθοποιός ήταν καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά. Ο γνωστός παρουσιαστής την ρώτησε για την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στους Δύο Ξένους και συγκεκριμένα για τη δεύτερη σεζόν της σειράς. Την περίοδο εκείνη η Εβελίνα Παπούλια ήταν έγκυος και παράλληλα έκανε την εμφάνισή της για λίγα επεισόδια στη σειρά η Δέσποινα Βανδή.

«Μόλις είχα γεννήσει όταν μπήκε η Δέσποινα Βανδή στη σειρά. Ήταν μια ιστορία που έπρεπε κάπως να ανοίξει γιατί εγώ είχα γεννήσει και έπρεπε να θηλάσω. Κάποια στιγμή με έκοψαν κιόλας για τον θηλασμό, στις πολύ λίγες ημέρες. Ο Νίκος είχε πάει στην παραγωγή και είπε “κάποια στιγμή πρέπει να παίξω και με την Εβελίνα”. Δεν γινόταν, ήταν αρκετά μεγάλη η απουσία. Με έφεραν άρον άρον στα γυρίσματα» είπε χαρακτηριστικά η Εβελίνα Παπούλια.

Σήμερα Τρίτη 2 Ιουλίου καλεσμένοι του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark είναι ο Σάκης Ρουβάς και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Στην τελευταία εκπομπή της σεζόν o απόλυτος Έλληνας σούπερ – σταρ, Σάκης Ρουβάς, λίγο πριν συμπληρώσει τα 30 χρόνια καριέρας, κάνει τον δικό του απολογισμό. Στο Εξομολογητήριο απαντά σε όλα: ποιο είναι το αγαπημένο του σημείο στο κορμί της Κάτιας Ζυγούλη, ποιο είναι το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ, ποια είναι η μεγαλύτερη φοβία του και πολλά ακόμα.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου εμφανίζεται για πρώτη φορά με τον σύντροφό της Φώτη Μπερνάρντο και μιλάνε για την πρώτη τους γνωριμία, τι είναι αυτό που ερωτεύτηκε ο ένας στον άλλον και πόσο άλλαξε η καθημερινότητά τους με την απόκτηση των παιδιών. Επίσης, εξηγούν γιατί δεν έχουν κάνει ακόμη θρησκευτικό γάμο και τι πιστεύουν για τη βάφτιση των παιδιών τους. Στο Εξομολογητήριο, η Πηνελόπη μπαίνει με σκοπό να μη κρύψει τίποτα.

Λίγα λόγια για το After Dark

Ο Θέμης Γεωργαντάς έρχεται στον ΣΚΑΪ με δύο νέα επεισόδια την εβδομάδα στις 00.15, κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα: συναρπαστικές συνεντεύξεις σε αγαπημένες προσωπικότητες από όλους τους χώρους. Πρόσωπα που έρχονται στις οθόνες μας την κατάλληλη στιγμή, After Dark. Σε κάθε επεισόδιο της εκπομπής, δύο δημοφιλείς καλεσμένοι έχουν την ευκαιρία να συστηθούν εκ νέου στο κοινό αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της ζωής τους μέσα από «αιρετικές» ερωτήσεις κάθε είδους.

Τον πυρήνα της εκπομπής αποτελεί το «Εξομολογητήριο», γνωστό από παλιότερες εκπομπές του Θέμη. Στην εκπομπή φιλοξενείται και ένα αγαπημένο πρόσωπο για τον καλεσμένο, φίλος ή συνεργάτης, το οποίο μας βοηθά να τον γνωρίσουμε καλύτερα. Επίσης, στην παρέα συμμετέχει ο ταλαντούχος chef Alsi Sinanaj, ο οποίος πραγματοποιεί κάθε γαστρονομική επιθυμία των καλεσμένων, καθώς και η «γειτόνισσα» Gian Mamaki, η οποία εισβάλλει στο σπίτι και ξαφνιάζει με τις απορίες της.

Τέλος, δεν λείπουν οι ευρηματικές δράσεις σε ένα αστικό σκηνικό μέσα από μία ατμοσφαιρική κινηματογράφηση και φωτογραφία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments