Video

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η επική πρόκληση του Παππά για μονό (vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η επική πρόκληση του Παππά για μονό (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Νίκος Παππάς ανέβασε ένα απίθανο βίντεο, προκαλώντας τον «Greek Freak» για νέο μονό σε συνάντησή τους στο ΟΑΚΑ.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Κατά το παρελθόν ο Νίκος Παππάς και ο «Greek Freak» είχαν βρεθεί αντιμέτωποι σε ένα μονό, με τον γκαρντ του Παναθηναϊκού να διαλύει τον άσο τον Μιλγουόκι Μπακς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε θυμηθεί την παλιά τους κόντρα σε παλαιότερη συνέντευξη του στο Fox Sports. Όπως είχε τονίσει οι δυο τους είχαν βρεθεί αντιμέτωποι στα Σεπόλια, με τον Παππά να τον διαλύει με 33-0! Κάτι που όπως φαίνεται έχει μείνει για τα καλά στο μυαλό του Γιάννη.

«Είχα μία κακή εμπειρία στο γήπεδο που μεγάλωσα. Είναι ένας τύπος που είναι πραγματικά πολύ καλός. Το όνομα του είναι Νίκος Παππάς! Ήμουν 15 και ήταν 19… Μπροστά σε όλους τους φίλους μου, μέσα στο γήπεδο μου, μού είπε να παίξουμε 1 εναντίον 1 και έβαζε στοίχημα πως δεν θα μπορέσω να σκοράρω. Του έλεγα, όχι αυτό δεν θα συμβεί, θα σκοράρω… Και τελικά με κέρδισε 33-0! Έβαλα τα κλάματα, έφυγα από το γήπεδο και από εκείνη την ημέρα ανέπτυξα μία νοοτροπία τέρατος. Έλεγα πως δεν θα χάσω ποτέ ξανά σε 1 εναντίον 1.

Όποτε θα έχω ξανά την ευκαιρία να αντιμετωπίσω κάποιον στο γήπεδο μου θα κυριαρχήσω. Κάθε φορά που παίζουμε για την Εθνική Ομάδα φροντίζει να μου το θυμίσει. Παίξαμε για την Ελλάδα πριν από 2 χρόνια Όποτε έκανα μία ωραία κίνηση μπροστά του ή σκόραρα, έκανε πλάκα ότι τώρα μπορεί να τα καταφέρνω αλλά κάποτε με σκότωσε…», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο Fox Sports ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Τα χρόνια πέρασαν από εκείνη τη συνάντηση τους και ο Νίκος Παππάς… προκάλεσε ξανά τον, MVP του NBA πλέον, Γιάννη σε μονό, ανεβάζοντας ένα απολαυστικό στόρι στο Instagram από τη συνάντηση τους στο ΟΑΚΑ. «Θα παίξεις μονάκι μωρή κότα; Που να παίξεις; Σε παίρνει;» είπε ο 29χρονος άσος, με τον Γιάννη ν α αρνείται… ευγενικά και με χαμόγελο στην κάμερα!

Δείτε το απίθανο βίντεο που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram o Παππάς:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ορίστηκε μέλος εφορευτικής επιτροπής στις βουλευτικές εκλογές

Ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας και MVP της κανονικής περιόδου του NBA ορίστηκε να μέλος εφορευτικής επιτροπής στις επερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019. Συγκεκριμένα σε εισαγγελική ειδοποίηση, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο του Τσαρλς, κάτοικος Ζωγράφου, ορίστηκε αναπληρωματικό μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής του 199ου Εκλογικού Τμήματος, στον Δήμο Ζωγράφου.

Βάσει του διατακτικού που έχει σταλεί στον «Greek Freak» από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ο πολυτιμότερος παίκτης του NBA οφείλει να βρίσκεται στη θέση του στο 3ο Γυμνάσιο Ζωγράφου, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 3, «μια ώρα πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας, ήτοι την 6.00 ώρα της 7ης Ιουλίου για την εκτέλεση των καθηκόντων σας».

Επισημαίνεται μάλιστα πως σε περίπτωση αμέλειας ή απείθειας στην εκπλήρωση των καθηκόντων του, θα τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών μηνών μέχρι δύο χρόνια και με στέρηση αξιωμάτων και θέσεων για το ίδιο χρονικό διάστημα. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο εάν ο Γιάννης Αντετοκούμπο έχει ζητήσει εξαίρεση λόγω κωλύματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments