Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης (2/7/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης (2/7/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη (2/7/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη (2/7/19).

  • κριός

Είναι μάλλον δύσκολο να μην κάνεις τίποτα όλη μέρα, όταν τα καθήκοντα και οι ευθύνες σε διάφορους τομείς της καθημερινότητάς σου, απαιτούν προσοχή. Ωστόσο, έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις όλα τα θέματα της λίστας σου, και να μπορέσεις να βυθιστείς στις ερωτικές περιπτύξεις με το ταίρι σου, μόλις φτάσει η νύχτα. Να εκτελείς τα καθημερινά σου καθήκοντα με επιμέλεια την ημέρα, για να μπορείς να ζεις το πάθος με τον εραστή σου, αργότερα!

  • ταύρος

Αν προκύψει ένα ρομαντικό δράμα στη σχέση σου, τότε θα βοηθήσει αν και οι δύο συγκρατήσετε τα συναισθήματά σας. Μπορεί να κερδίσετε πολλά σαν ζευγάρι αν μιλήσετε ανοιχτά και ειλικρινά, χωρίς να επιτρέψετε να ενταθεί η συζήτηση. Αν νιώσεις πως αρχίζεις να εκνευρίζεσαι, τότε φρόντισε να διαχειριστείς γρήγορα τα έντονα ή παθιασμένα σου συναισθήματα. Οι πιθανότητες λένε, πως το θέμα, δεν θα είναι τόσο σοβαρό όσο φαινόταν αρχικά.

  • δίδυμοι

Αν παρουσιαστεί μια ρομαντική πρόκληση στη σχέση σου, τότε είναι σημαντικό να αναγνωρίσεις τη συναισθηματική απάντησή σου, προς αυτήν. Αυτό που νιώθεις είναι φυσικό και δεν πρέπει να αγνοήσεις ή να καταστείλεις τα συναισθήματά σου. Αν αισθάνεσαι πως εσύ και το ταίρι σου, βρίσκεστε σε διαφορετικές σελίδες κατά κάποιο τρόπο, τότε δεν είναι κάτι που δε θα μπορέσει να λύσει, μια ειλικρινής και ανοιχτή συζήτηση ανάμεσά σας. Δεν είναι αδύνατο να βρεθεί ένας τρόπος ώστε να μετατρέψεις αυτό το μικρό καβγαδάκι, σε κάτι που μπορεί να εμβαθύνει τη σχέση σου.

  • καρκίνος

Είτε πρόκειται για ένα δράμα που βιώνει ο σύντροφός σου, ή για κάποια ένταση που επικρατεί σε κάποιους άλλους τομείς της ζωής σου, θα εστιάσεις υπερβολικά την προσοχή σου στην επίλυση και των δύο. Η επιθυμία σου να βοηθήσεις είναι κατανοητή και φυσική, αλλά είναι σημαντικό να μην παραγκωνίζεις τις δικές σου ανάγκες, λειτουργώντας μ’ αυτό τον τρόπο. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να βρεθεί η σωστή ισορροπία ανάμεσα στην προσφορά υποστήριξης του εραστή σου, διατηρώντας ταυτόχρονα την ανάλογη φροντίδα του εαυτού σου.

  • λέων

Η σχέση σου, θα λάβει μια θαυμάσια διαφώτιση. Ίσως, η καρδιά σου δίνει την απάντηση σε μια ερώτηση, με την οποία παλεύεις εδώ και καιρό. Ωστόσο, για να φτάσει αυτή η επιφοίτηση, ίσως χρειαστεί να αποστασιοποιηθείς ή να αποσυνδέσεις τον εαυτό σου από ένα συγκεκριμένο θέμα, για να το βοηθήσεις να φανερωθεί. Προσπάθησε να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον που μπορεί να σε βοηθήσει να προσδιορίσεις, πού χρειάζονται περισσότερο οι ρομαντικές σου προσπάθειες και πού ίσως έχεις κάνει αρκετά μέχρι τώρα.

  • παρθένος

Αν ο εραστής σου αποφασίσει ότι ο χρόνος είναι σωστός για να αποκαλύψει ένα μυστικό, τότε είναι σημαντικό να του δώσεις την ευκαιρία να το κάνει. Η προσπάθειά του ν’ ανοιχτεί απέναντι σου με τον τρόπο που θέλει και χρειάζεται, μπορεί να μην του είναι καθόλου εύκολο. Γι’ αυτό, προσπάθησε να είσαι το τέλειο ακροατήριο γι’ αυτόν. Όποια και αν είναι η αλήθεια που προτίθεται να μοιραστεί, μπορεί να θεραπεύσει και τους δυο σας. Απλά να είσαι προετοιμασμένη για μια σοβαρή και ουσιαστική συζήτηση. Ίσως ακόμη πιο ουσιαστική και βαθιά, από ό, τι είχες προβλέψει.

  • ζυγός

Παρόλο που μπορεί ο εραστής σου, να σου δώσει μια συμβουλή με λίγο πιο απότομο ύφος απ’ ό,τι τον έχεις συνηθίσει, μην ερμηνεύσεις τον τρόπο του σαν κριτική απέναντί σου. Είναι πιο σημαντικό να δεχτείς την αλήθεια μέσα από αυτό που ειπώθηκε, αντί να εναντιωθείς. Ό, τι σου λέει είναι πιθανόν καλοπροαίρετο. Προσπάθησε λοιπόν να εστιάσεις, σε αυτό το μέρος του μηνύματος.

  • σκορπιός

Πιθανότατα σπάνια προσπαθείς να συνδεθείς και να ακούσεις τι σου λέει η διαίσθησή σου. Είναι όμως κάτι που πρέπει να κάνεις αυτή τη στιγμή γιατί μπορεί να σε βοηθήσει να κατανοήσεις τις περιστάσεις που αλλάζουν στην ερωτική σου ζωή γενικά ή μέσα στη σχέση σου. Έχεις πολλές ενδείξεις….. και χρειάζεται μόνο να συντονίσεις τη διαίσθησή σου, για να τις εντοπίσεις.

Φωτογραφία: Pixabay

  • τοξότης

Αν έχει περάσει αρκετό διάστημα από τότε που έκανες ένα βήμα πίσω για να αξιολογήσεις με ειλικρίνεια τη σχέση σου…. τότε τώρα, θα μπορούσε να είναι η ιδανική στιγμή για να το κάνεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις νέους τρόπους για να μπορέσεις ν’ ακολουθήσεις το ρεύμα ή να μείνεις παγιδευμένη σε μια συγκεκριμένη ζώνη άνεσης. Προσπάθησε να αξιολογήσεις τις προτεραιότητές σου και να σκεφτείς ό,τι μπορεί να γίνει, για να βελτιωθεί η σχέση σου. Αν διαθέσεις λίγο χρόνο, θα μπορούσε ν’ αποδειχθεί πολύ αποκαλυπτικό.

  • αιγόκερως

Αν αντιμετωπίσεις μια πρόκληση στην επικοινωνία σου, όταν προσπαθήσεις να εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, τότε μην προσπαθήσεις πάρα πολύ. Μπορεί να πιέσεις για να γίνει μια βαθιά συζήτηση με τον εραστή σου, που είναι άκαιρη αυτή τη στιγμή. Είναι επίσης πιθανό να υπάρχουν λεπτές ενδείξεις και σημάδια που μπορείς να διαλέξεις, για να σε βοηθήσουν να εκφραστείς. Θα μπορούσες να το παραβλέψεις ή να το αγνοήσεις, επειδή είσαι αποφασισμένη να πεις όσα επιθυμείς, πολύ γρήγορα.

  • υδροχόος

Το να αποστασιοποιηθείς για λίγο ή να απολαύσεις ό, τι σε βοηθάει να χαλαρώσεις, μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο αυτή τη στιγμή. Μια τεταμένη κατάσταση στη σχέση σου θα προκύψει ξαφνικά, που θα χρειαστεί την αμέριστη προσοχή σου. Ωστόσο, ακόμα κι αν δεν μπορέσεις να χαλαρώσεις φυσικά, μπορείς να κλείσεις το θέμα υιοθετώντας μια ήρεμη συμπεριφορά. Αυτό σημαίνει ότι αφήνεις πίσω σου τα συναισθήματα και ακολουθείς τη διαίσθησή σου.

  • ιχθύες

Παρόλο που θα μπορέσεις να καταλάβεις σταδιακά κάποια θέματα που αφορούν μια ερωτική σου υπόθεση, ίσως είναι συνετό να μην περιμένεις άμεσες απαντήσεις. Είναι επίσης πιθανό, η καρδιά σου να κάνει υπέροχα οράματα για το τι θέλει να βιώσει…. και η λογική σου θέτει περιορισμούς ή όρια που σε αναγκάζουν να αισθάνεσαι πως καλλιεργείς ευσεβείς πόθους, αντί για κάτι απτό και πραγματικό. Με ένα πιο ανοιχτό μυαλό, λίγο θάρρος και ετοιμότητα για να αγκαλιάσεις την αλλαγή, δεν θα αφήσεις καμία αμφιβολία, για τη δυναμική ενός ονείρου

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments