Αθλητισμός

Ούρος Τσόσιτς: Η Λαμία θέλει να τον αποκτήσει ως δανεικό

Ούρος Τσόσιτς: Η Λαμία θέλει να τον αποκτήσει ως δανεικό
Ούρος Τσόσιτς: Ο Σέρβος αμυντικός δεν είναι στα πλάνα του Καρντόσο

Ούρος Τσόσιτς: Δεν υπάρχει καμία διάθεση για συνέχιση της κοινής πορείας της ΑΕΚ με τον Σέρβο αμυντικό. Ο Μιγκέλ Καρντόσο δεν τον έχει στα πλάνα του, με την αρχική σκέψη του επιτελείου της ΑΕΚ να είναι η έναρξη των διαπραγματεύσεων για τη λύση του συμβολαίου του 26χρονου αμυντικού. Ωστόσο, το σενάριο αυτό δεν συγκεντρώνει πλέον τόσες πιθανότητες. Αντίθετα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, στην “Ένωση” έχουν προκρίνει τη λύση της αποστολής του σε ομάδα της Super League ή του εξωτερικού με τη μορφή δανεισμού, ούτως ώστε να υπάρξει επαναξιολόγηση το επόμενο καλοκαίρι.

Πάντως, ήδη έχει εκφραστεί ενδιαφέρον για την περίπτωση του 26χρονου Σέρβου αμυντικού. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Live Sport, ο σύλλογος που ενδιαφέρεται αρκετά για να “τσιμπήσει” ως δανεικό τον Τσόσιτς, είναι η Λαμία. Ο Σέρβος στόπερ φαίνεται να αποτελεί τον Νο1 στόχο για την ομάδα της Φθιώτιδας, με τον Μάκη Χάβο να έχει ήδη δώσει τη συγκατάθεσή του ώστε να γίνει κρούση στον 26χρονο άσο. Στη Λαμία μάλιστα αισιοδοξούν ότι μπορούν να πετύχουν το deal. Μένει να φανεί πότε θα γίνει επίσημη η κρούση της Λαμίας προς την ΑΕΚ, με την “Ένωση” να απασχολείται επίσης και με το θέμα του Αλμπάνη, που μάλλον θα έχει την ίδια κατάληξη (δανεισμός), αλλά για διαφορετικούς λόγους.

Ο Αλμπάνης και οι σκέψεις της ΑΕΚ

Τον Μάιο του 2018, ο Απόλλωνας Σμύρνης ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Ο Έλληνας εξτρέμ, κεφαλαιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την ομάδα της Ριζούπολης, παίρνοντας μεταγραφή στην τότε, πρωταθλήτρια Ελλάδος. Την περασμένη σεζόν, βοήθησε τα μέγιστα, κάθε φορά που χρησιμοποιήθηκε και φέτος, ήθελε να κάνει το βήμα παραπάνω και να καθιερωθεί στο άμεσο ροτέισον του Καρντόσο. Ωστόσο, το γόνατό του, του έβαλε εμπόδια.

Ο Αλμπάνης συνεχίζει να προβληματίζει τους ανθρώπους της «Ένωσης». Όχι για την απόδοσή του, αλλά για την ευπάθειά του στους τραυματισμούς, που τόσο πέρσι, όσο και τώρα, τον θέτουν εκτός προγραμματισμού. Γι’ αυτό και σύμφωνα με την Sportday, στην ΑΕΚ (που έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην υπόθεση φορ) σκέφτονται ακόμη και το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν ως δανεικό. Τη δεδομένη στιγμή δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση, αλλά όσο περνούν οι μέρες, κερδίζει έδαφος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments