Ελλάδα

Τηλεθέαση: Σάρωσε ο Τσίπρας στον ΣΚΑΪ – Δείτε πού έφτασαν τα νούμερα

Τηλεθέαση: Σάρωσε ο Τσίπρας στον ΣΚΑΪ – Δείτε πού έφτασαν τα νούμερα
Τηλεθέαση: Ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να σπάσει το εμπάργκο και εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Ο πρωθυπουργός καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και έκανε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Τηλεθέαση: Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (2/7/19) στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και παραχώρησε συνέντευξη στη Σία Κοσιώνη και τον Αλέξη Παπαχελά. Η συζήτηση διήρκεσε δύο ώρες και είχε αρκετές στιγμές έντασης καθώς οι παρουσιαστές επέμεναν στην τακτική της κυβέρνησης απέναντι στα ΜΜΕ και ο Αλέξης Τσίπρας θύμιζε “τις υπερβολές του ΣΚΑΪ και των άλλων Μέσων Ενημέρωσης”.

Οι παρουσιαστές ρώτησαν για όλα τα δύσκολα θέματα που είχαν απασχολήσει την πολιτική αντιπαράθεση πριν τις ευρωεκλογές, από το Μάτι, τον Πολάκη και τον Καμμένο, μέχρι τις διακοπές στο κότερο της Κατερίνας Παναγοπούλου και τον Πετσίτη. Ο πρωθυπουργός απάντησε σε όλα τα ερωτήματα, ενίοτε επιστρέφοντας τα βέλη ενώ παρατήρησε ότι “δεν θα ρωτούσατε ποτέ τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την μεσοτοιχία που έχει στην Τήνο με τον Χριστοφοράκο”, ενώ και προς την Σία Κοσιώνη όταν ρωτούσε με επιμονή για την απελευθέρωση των τρομοκρατών της 17Ν είπε ότι αντιλαμβάνεται την ευαισθησία της, υπαινισσόμενος την σχέση της με την οικογένεια Μητσοτάκη που είχε θύμα από την δράση της 17 Ν.

“Όσα έγιναν δεν είναι ξεχασμένα αλλά είναι περασμένα” είπε ο πρωθυπουργός ξεκινώντας την συνέντευξη και πρόσθεσε ότι “η συνέντευξη είναι και μία ευκαιρία στον σταθμό να ξανασκεφθεί την γραμμή του”.

Για το εμπάργκο που είχε επιβάλλει είπε ότι “ήταν μία οριακή απόφαση, δεν έκανε καλύτερη την στάση του σταθμού απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά ούτε και βοήθησε τον ΣΥΡΙΖΑ“, και πρόσθεσε ότι “η συσσώρευση τέτοιας κριτικής απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει υπάρξει στο παρελθόν απέναντι σε καμία άλλη κυβέρνηση και σε κανέναν άλλο πρωθυπουργό”. Η κριτική είναι θεμιτή, ορισμένες φορές όμως ξεπερνιόνται τα όρια, είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε ότι “προσπάθησα να είμαι αντικειμενικός απέναντι στους δημοσιογράφους. Εκτιμώ ότι ορισμένες φορές με πλήγμα στην αντικειμενικότητα του σταθμού σας υπερβήκατε τα όρια. Υπήρξαν φορές που κι εγώ σκέφτηκα ότι θα πρέπει να γίνουν βήματα για να εξομαλυνθούν οι σχέσεις…Πρέπει να υπάρχουν όρια στην πολιτική αντιπαράθεση”. Ο κ. Τσίπρας πάντως επέμεινε μέχρι τέλους ότι μετά το 2014 ο ΣΚΑΙ έδειξε μονομέρεια κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Τηλεθέαση: Σάρωσε ο Τσίπρας στον ΣΚΑΪ – Δείτε πού έφτασαν τα νούμερα

Η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα κατάφερε να φέρει ποσοστά πάνω από 40% στο γενικό σύνολο και κοντά στο 33% στο δυναμικό κοινό.

Γενικό σύνολο

Ειδήσεις ΣΚΑΪ – Τσίπρας ( 20.00 – 22,15 ) 31,6% – 34,1% – 37,3% – 41,9% – 41,4% – 41,7% – 40,7% – 39,5% – 34,2%

Νεανικό σύνολο

Ειδήσεις ΣΚΑΪ – Τσίπρας 22.9% – 25,4% – 26,8% – 32,9% – 31,4% – 30.8% – 27% – 26,8% – 23,8%.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments