Lifestyle

Φάνης Μουρατίδης: «Δεν έχω βγάλει χρήματα από την τηλεόραση»

Φάνης Μουρατίδης: «Δεν έχω βγάλει χρήματα από την τηλεόραση»
Φάνης Μουρατίδης: Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε πως δεν έχει κερδίσει αρκετά χρήματα από τις δουλειές του στην τηλεόραση, καθώς δεν έχει κάνει αρκετές δουλειές.

Φάνης Μουρατίδης: Για τα τωρινά οικονομικά δεδομένα στην τηλεόραση, αλλά και την δική του καριέρα μίλησε σε συνέντευξη του στο Down Town Κύπρου και τον Γιώργο Πράσινο ο Φάνης Μουρατίδης. Ο διάσημος ηθοποιός τόνισε πως ο ίδιος δεν έχει κερδίσει αρκετά χρήματα από την τηλεόραση, καθώς για να γίνει κάτι τέτοιο τόνισε ότι πρέπει κάποιος να κάνει αρκετές δουλειές, κάτι το οποίο ο ίδιος δεν έχει πράξει. Παράλληλα, υπογράμμισε πως δεν έχει ως προτεραιότητα του τα χρήματα, αλλά το να είναι υγιές και χαρούμενο το περιβάλλον στη δουλειά του.

Ο Φάνης Μουρατίδης, αναφέρθηκε και στα τωρινά δεδομένα της τηλεόρασης, τονίζοντας πως πλέον αυτός που επιβιώνει είναι αυτός που προσαρμόζεται. Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε ότι τα πράγματα σαφέστατα είναι αρκετά καλύτερα τώρα σε σχέση με το ξεκίνημα της κρίσης, με την τηλεόραση ναι μεν να μη δίνει υπερβολικά χρήματα, αλλά να μην φθάνει και στο απόλυτο τίποτα, όπως τόνισε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Down Town της Κύπρου ο Φάνης Μουρατίδης:

Έχεις βγάλει χρήματα από την τηλεόραση;

Όχι, γιατί έχω κάνει λίγη τηλεόραση. Για να βγάλει κάποιος χρήματα, πρέπει να κάνει τηλεόραση αρκετά χρόνια, και συνεχόμενα. Δεν είχα αυτή την τύχη. Θέλω να πληρώνομαι από τη δουλειά μου, αλλά δεν έχω προτεραιότητα τα χρήματα. Προέχουν η δουλειά και οι άνθρωποι. Γιατί ξέρω ότι το υγιές και χαρούμενο περιβάλλον στη δουλειά, θα μου γλιτώσει τον ψυχίατρο. Η ζωή είναι μικρή για να περνάμε άσχημα! Αυτό δεν σημαίνει ότι κάνουμε χαβαλέ ή δεν έχουμε υψηλά στάνταρντ ή πως δεν θέλουμε να κερδίσουμε τη συνέπεια στη σχέση μας με τον κόσμο.

Τώρα που τα budget έχουν πέσει, ισχύει ότι όποιος προσαρμόζεται εύκολα, αυτός είναι που επιβιώνει;

Αυτό είναι ένας κανόνας που λειτουργεί. Το θέμα είναι ποιο είναι το όνειρο της απέναντι όχθης. Μέχρι τώρα, ακουμπούσαμε στην υπερβολή του πάνω και του κάτω. Ναι, δεν έχουμε μια τηλεόραση που μπορεί να κάνει 42 σειρές τον χρόνο, όπως πριν την κρίση, αλλά και όχι 4 σειρές όπως γινόταν μετά κρίσης. Δεν είναι μια τηλεόραση που πληρώνει υπερβολικά χρήματα αλλά, από την άλλη, να μη φτάσουμε στο απόλυτο τίποτα.

Πρέπει να ορίσουμε το μέτρο μιας αντικειμενικής εργασίας, για όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με τα θεάματα. Οι εποχές αλλάζουν, και καλούμαστε μέσα σε αυτές τις πολύ γρήγορες αλλαγές, να έχουμε τον κανόνα να επενδύουμε στο καινούριο που έρχεται, γιατί αλλιώς αυτό θα έχει ήδη παλιώσει. Στη νέα εποχή μπαίνουν πλατφόρμες, είμαστε μια χώρα με τόσα ταλέντα, ας μπούμε λοιπόν στο όχημα της εποχής!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments