Lifestyle

Μαρία Σατραζέμη: “Με εγκατέλειψε μόλις έμαθε ότι έχω καρκίνο” (vid)

Μαρία Σατραζέμη: “Με εγκατέλειψε μόλις έμαθε ότι έχω καρκίνο” (vid)
Μαρία Σατραζέμη: Μια συγκινητική εξομολόγηση στην Ελεονώρα Μελέτη από μία γυναίκα που πέρασε πολλά και ξεπέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Μαρία Σατραζέμη: Μια εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε η γυναίκα που τη γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της σε αρκετές διαφημίσεις, στην Ελεονώρα Μελέτη. Η Μαρία Σατραζέμη μίλησε για την περίοδο όπου αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ωστόσο, η ίδια κοίταξε στα μάτια τον καρκίνο και τον νίκησε. Όπως τόνισε, μπορεί να σοκαρίστηκε όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο και μάλιστα, είδε την τότε σχέση της, διάρκειας πέντε ετών, να την εγκαταλείπει.

Στη συνέχεια, μίλησε για τη διπλή μαστεκτομή που χρειάστηκε να υποβληθεί, αλλά και για τα διδάγματα ζωής που της “άφησε” η ασθένειά της. “Η διπλή μαστεκτομή είναι δύσκολη σωματικά, αλλά και ψυχολογικά, νιώθεις άφυλος”, ανέφερε σχετικά, ενώ δεν δίστασε να ζητήσει συγγνώμη κι από όλους τους πρώην συντρόφους της τους οποίους… ταλαιπώρησε, όπως ανέφερε: “Για πολύ καιρό δεν έβγαζα την μπλούζα μου στο κρεβάτι για να μην καταλάβει ο άλλος ότι δεν έχω στήθος. Ζητάω συγγνώμη από όλους τους συντρόφους μου γιατί τώρα καταλαβαίνω ότι πέρασαν δύσκολα και αυτοί”

«Όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο έπαθα σοκ, χρειάστηκα χρόνο για να το πιστέψω! Είχα μία σχέση 5 ετών και με εγκατέλειψε μόλις έμαθε ότι έχω καρκίνο! Σε ένα τσακωμό με το σύντροφο μου, μου είπε ότι θέλει γυναίκα που να έχει στήθος. Η διπλή μαστεκτομή είναι δύσκολη σωματικά, αλλά και ψυχολογικά, νιώθεις άφυλος. Ο καρκίνος με έκανε να θέλω να ζήσω και μάλιστα να ζήσω καλά! Με την μαστεκτομή φοβόμουν την απόρριψη από το άλλο φύλο. Η διπλή μαστεκτομή είναι δύσκολη σωματικά, αλλά και ψυχολογικά, νιώθεις άφυλος».

Μαρία Σατραζέμη: Σύντομο βιογραφικό

H Μαρία Σατραζέμη είναι Δημοσιογράφος και Επικοινωνιολόγος. Σπούδασε ΜΜΕ στο Πάντειο με μεταπτυχιακό στις Πολιτικές Επιστήμες και πολλή ενασχόληση με την ίδια την πολιτική, αφού εργαζόταν για χρόνια σε πολιτικό γραφείο. Μεγάλη της αγάπη η μόδα. Ετσι αποφάσισε να τη συνδιάσει τη δημοσιογραφία και να μας ενημερώνει για τα τελευταία trends καθώς και να δίνει χρήσιμα beauty tips.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments