Lifestyle

Νίκος Μουτσινάς: Φουντώνουν τα σενάρια για αλλαγή τηλεοπτικής στέγης

Νίκος Μουτσινάς: Φουντώνουν τα σενάρια για αλλαγή τηλεοπτικής στέγης
Νίκος Μουτσινάς: Πληθαίνουν οι φήμες που τον θέλουν να φεύγει από το OPEN και να βρίσκει νέα τηλεοπτική στέγη.

Νίκος Μουτσινάς: Ο παρουσιαστής φαίνεται ότι θα έχει ένα καλοκαίρι γεμάτο συζητήσεις για τη νέα τηλεοπτική στέγη του ίδιου και της εκπομπής του “Για την παρέα“, καθώς τις τελευταίες ώρες φουντώνουν τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από το OPEN και να δίνει χέρια με άλλο κανάλι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου που παρουσιάστηκε στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου”, ο Νίκος Μουτσινάς έχει δεχθεί πρόταση από τον ΣΚΑΪ, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένο επίπεδο. Μάλιστα, όπως είπε, δίπλα στο πλατό του Γιώργου Λιάγκα σχεδιάζεται να κατασκευαστεί το σκηνικό για την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Στο Open, φαίνεται πως ο παρουσιαστής έχει κάνει δύο ραντεβού με τη νέα διοίκηση, το πρώτο δεν ήταν τόσο θετικό, ενώ στο δεύτερο έβαλαν κάποια πράγματα στο τραπέζι.

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε πως ο Νίκος Μουτσινάς έχει κλείσει ήδη με τον ΣΚΑΪ και το κανάλι, σεβόμενο τον τρόπο που θέλει να αποχωρήσει ο παρουσιαστής από το OPEN, προσπαθεί με νύχια και με δόντια να το κρατήσουν κρυφό. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο Νίκος είναι στο κανάλι του Φαλήρου και το ραντεβού του με το OPEN ήταν σε κακό κλίμα.

Για την παρέα: Λίγα λόγια για την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Για την Παρέα είναι ο τίτλος ελληνικής καθημερινής τηλεοπτικής εκπομπής με παρουσιαστή τον Νίκο Μουτσινά. Η εκπομπή έκανε πρεμιέρα τη Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018 στο Open TV και έριξε αυλαία την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019.

Σε ένα πολυμορφικό σκηνικό, με τους τηλεθεατές ζωντανά να αποτελούν κομμάτι της εκπομπής, αλλά και με την παρουσία ζωντανής ορχήστρας που συνόδευε μελωδικά και ανάλογα με την διάθεση αλλά και τις περιστάσεις τον αγαπημένο παρουσιαστή και ηθοποιό, ο ίδιος σχολίαζε τους πάντες και τα πάντα! Καθημερινότητα, επικαιρότητα, social media αλλά και φυσικά τηλεόραση, πέρασαν από το … «μεγεθυντικό φακό» του Νίκου Μουτσινά.

Η συμμετοχή του κοινού στο studio παράλληλα, έκρυβε πολλές εκπλήξεις, όπως και οι live συναντήσεις του Νίκου Μουτσινά με τα πρόσωπα που απασχολούν και φιλοξενούσε στην εκπομπή.

  • Για την παρέα: Η τελευταία εκπομπή της σεζόν

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments