Πολιτική

Εκλογές 2019: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε έκτακτη συνέντευξη στον ALPHA ενώπιον δέκα δημοσιογράφων

Εκλογές 2019: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε έκτακτη συνέντευξη στον ALPHA ενώπιον δέκα δημοσιογράφων
Εκλογές 2019: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα εμφανιστεί εκτάκτως απόψε το βράδυ στην τηλεόραση του ALPHA, έχοντας απέναντί του δέκα δημοσιογράφους του σταθμού.

Εκλογές 2019: Μία ημέρα μετά την τηλεοπτική παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βγει και εκείνος με τη σειρά του στο “γυαλί”, απαντώντας στις ερωτήσεις δέκα δημοσιογράφων του ALPHA. Στην έκτακτη και εφ’ όλης της ύλης ζωντανή εκπομπή που θα προβληθεί απόψε το βράδυ, λίγο μετά τις 21:00, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα απαντήσει στις ερωτήσεις δέκα δημοσιογράφων, οι οποίοι καλύπτουν τα ανάλογα ρεπορτάζ στο πολιτικό δελτίο.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας να απαντήσει και να εξηγήσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει ανά τομέα πολιτικής στους δημοσιογράφους:

  • Χριστίνα Κράτση (τομέας Εξωτερικών)
  • Κώστα Σαρικά (τομέας Εθνικής Άμυνας)
  • Βαγγέλη Δουράκη (τομέας Οικονομικών)
  • Μαρία Τσινκίδου (τομέας Εργασίας)
  • Ελένη Λαζάρου (τομέας Παιδείας)
  • Χάρις Μανουσάκη (τομέας Υγείας)
  • Ρεγγίνα Σπυράτου (τομέας Δικαιοσύνης)
  • Πέτρο Καρσιώτη (τομέας Ασφάλειας)
  • Χρύσανθο Κοσελόγλου (Πολιτικό)

ΝΔ για συνέντευξη Τσίπρα: “Κυριακή κοντή γιορτή”

Η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Τρίτης προκάλεσε ποικίλα σχόλια από τα υπόλοιπα κόμματα. Η Νέα Δημοκρατία, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούσε να κρύψει την αλαζονεία του, τονίζοντας ότι η Κυριακή… πλησιάζει. «Ακόμη και στις στιγμές που εξαναγκάστηκε να απολογηθεί, δεν μπορούσε να κρύψει την αλαζονεία του. Η συνέντευξη του κ. Τσίπρα στον Σκάι ήταν χρήσιμη, γιατί ξαναθύμισε στους πολίτες ότι είναι αμετανόητος για την καταστροφή που προκάλεσε στην χώρα μας. Κυριακή κοντή γιορτή», σχολίασαν σχετικά στη ΝΔ.

“Θέλουμε ισχυρή πλειοψηφία στη Βουλή”

“Θέλουμε ισχυρή εντολή και πλειοψηφία στη Βουλή» τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας σε ερώτημα για το τι πρέπει να συμβεί ούτως ώστε να υπάρξουν θέσεις εργασίας για τον απλό πολίτη, μιλώντας σε πολίτες και εργαζόμενους στο θέατρο Ανάβρου στο Βόλο. Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην μείωση της φορολογίας, στα φορολογικά κίνητρα που θα δοθούν και στον περιορισμό της γραφειοκρατίας.

Όπως τόνισε, η Νέα Δημοκρατία θα ρίξει το κόστος δανεισμού με μόνο στόχο το να προχωρήσει η ιδιωτική πρωτοβουλία. Το φορολογικό νομοσχέδιο θα είναι το δεύτερο που θα ψηφισθεί, ανέφερε ενώ άμεσα θα αλλάξει η απλή αναλογική την οποία χαρακτήρισε καταστροφική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments