Πολιτική

Θάνος Πλεύρης: Η βόλτα στα Εξάρχεια και οι ψίθυροι για το άβατο (vid)

Θάνος Πλεύρης: Η βόλτα στα Εξάρχεια και οι ψίθυροι για το άβατο (vid)
Θάνος Πλεύρης: Ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία ανέβασε βίντεο από επίσκεψή του στα Εξάρχεια, προκαλώντας... αίσθηση για το γεγονός πως ψιθύριζε τα λόγια του.

Θάνος Πλεύρης: Νέο βίντεο για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές από τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας, Θάνο Πλεύρη. Ο Θάνος Πλεύρης επισκέφθηκε τα ξημερώματα τα Εξάρχεια και μίλησε για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την αστυνόμευση αλλά και το άβατο. Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος βουλευτής ανέφερε τα εξής: “Στις 8 Ιουλίου παραδίδουμε την πλατεία στους κατοίκους. Τελειώνει η ανομία, τελειώνουν τα άβατα. Με τη Νέα Δημοκρατία η πλατεία θα είναι ξανά μια κανονική πλατεία», ακούγεται να λέει στο βίντεο από την πλατεία Εξαρχείων ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου”. Στην ανάρτησή του στα social media, συνόδευσε το βίντεο από τα Εξάρχεια με το εξής μήνυμα: «Μια βόλτα στην πλατεία Εξαρχείων. Με τη Νέα Δημοκρατία τελειώνει το άβατο, τελειώνει η ανομία. Παραδίδουμε την πλατεία στους κατοίκους». Δείτε το βίντεο με τον Θάνο Πλεύρη στα Εξάρχεια εδώ.

Και ο Μπογδάνος στα Εξάρχεια

Λίγες ημέρες από τον Θάνο Πλεύρη, στα Εξάρχεια είχε βρεθεί και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ο γνωστός δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία διακρίνεται βραδινή ώρα έξω από το Α.Τ. Εξαρχείων, ενώ στην ανάρτησή του περιλαμβάνει και φωτογραφίες από τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν εντός του τμήματος.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Χθες βράδυ (σ.σ την Τετάρτη) επισκέφθηκα το ΑΤ Εξαρχείων. Κατάσταση εγκατάλειψης και πολιορκίας. Όμως, άβατα και άσυλα ήρθε η ώρα να σπάσουν… Το πρώτο αποφασιστικό βήμα γίνεται στις 7 Ιουλίου. #Λευτεριά_στην_Α_Αθήνας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments