Video

Τσίπρας στον ΣΚΑΪ: Το παρασκήνιο της συνέντευξη και το φιλί με την Κοσιώνη (vid)

Τσίπρας στον ΣΚΑΪ: Το παρασκήνιο της συνέντευξη και το φιλί με την Κοσιώνη (vid)
Τσίπρας στον ΣΚΑΪ: Ο πρωθυπουργός έσπασε το εμπάργκο και βρέθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου, όπου παραχώρησε μία συνέντευξη ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Τσίπρας στον ΣΚΑΪ: Ο Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν από την συνέντευξη στον ΣΚΑΪ ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram το φιλί που αντάλλαξε με την δημοσιογράφο του σταθμού Σία Κοσιώνη. Το βίντεο ανέβηκε στα stories του πρωθυπουργού δείχνοντας το «παρασκήνιο» που υπήρξε στο στούντιο λίγο πριν την συνέντευξη. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ βλέποντας τον πρωθυπουργό να εισέρχεται στο πλατό, αμέσως σηκώθηκε να τον χαιρετήσει, με στιγμιότυπο να αποτυπώνεται στον φακό.

Τσίπρας στον ΣΚΑΪ: Περασμένα, όχι όμως ξεχασμένα

«Όλα όσα συνέβησαν στο παρελθόν είναι περασμένα, δεν είναι όμως ξεχασμένα. Μένει να δούμε αν με την παρουσία μου στον ΣΚΑΪ αποκαθίσταται η κανονικότητα», ανέφερε, μιλώντας ζωντανά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός έκανε ειδική αναφορά στους δημοσιογράφους – υποψηφίους με τη ΝΔ, λέγοντας ότι προτιμά τον Μπάμπη Παπαδημητρίου και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο να υπερασπίζονται τις θέσεις της ΝΔ από τα έδρανα της Βουλής.

Για την πυρκαγιά στο Μάτι

Ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε για όσα συνέβησαν πριν από σχεδόν ένα χρόνο: «Για εμένα δεν ήταν σαφές τι είχε γίνει (στη σύσκεψη). Εγώ εκείνη τη μέρα βρισκόμουν σε διεθνή εκδήλωση για μια βράβευση. Κάποια στιγμή με ειδοποίησαν πως η φωτιά στο Μάτι ήταν ανεξέλεγκτη. Δεν μου είπαν για νεκρούς, δεν υπήρχαν νεκροί. Μπήκαν στο αεροπλάνο, είχα την εικόνα του τραγικού. Είχαμε την αίσθηση πως η φωτιά μπαίνει στον οικισμό και ήταν μεγάλη καταστροφή.  Προσγειώθηκα. Πέρασα από πάνω και είδα μια καταστροφική εικόνα. Δεν ήξερα αν είχε δοθεί εντολή για εκκένωση.

Από το αεροπλάνο βρέθηκα στο κέντρο επιχειρήσεων, δεν είχα εικόνα αν βγαίνω σε ζωντανή σύνδεση εκείνη την ώρα. Θα το πω με κατάθεση ψυχής: Το τελευταίο πράγμα που με ένοιαζε ήταν η επικοινωνιακή διαχείριση. Πήγα εκεί μέσα και είδα παγωμένα πρόσωπα, ρωτούσα.

Ήξερα πως υπήρχαν φήμες για νεκρούς από αναθυμιάσεις, έναν, δύο. Λάθη γίνονται. Βαραίνει τη συνείδησή μου ότι χάθηκαν ανθρώπινες ζωές. Την επόμενη μέρα ζήτησα να συγκληθεί το υπουργικό συμβούλιο. Ανέλαβα όλη την ευθύνη και ευθύνες που δεν μου αναλογούν, για την πολυετή ανεπάρκεια».

Για τις διακοπές στο κότερο

Ο Αλέξης Παπαχελάς ρώτησε τον πρωθυπουργό για τις διακοπές του στο κότερο του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, με τους τόνους να ανεβαίνουν και πάλι.

  • Παπαχελάς: Δεν θυμώνετε με τον εαυτό σας δεν υπάρχει ένας άνθρωπος δίπλα σας να σας πει ότι είναι κάτι πάρα πολύ άσχημο για έναν πρωθυπουργό;
  • Τσίπρας: Ποιο ακριβώς;
  • Παπαχελάς: Το ότι πήγατε στο σκάφος μιας συμβούλου σας.
  • Τσίπρας: Πάντως, δεν πήγα στο σκάφος του κ. Αλαφούζου.

ΣΥΡΙΖΑ: Κερδισμένος ο Τσίπρας

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης υπήρξαν και άλλα σημεία με ένταση και αντεγκλίσεις. Σύμφωνα με όσα επισημαίνουν από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός βγήκε κερδισμένος από την απόφασή του να πάει στον ΣΚΑΪ.

Όπως επισημαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τους δημοσιογράφους που του πήραν την συνέντευξη -τη Σία Κοσιώνη και τον Αλέξη Παπαχελά- έγινε μια σκληρή και δύσκολη συζήτηση που όμως είχε ενδιαφέρον και έδωσε την δυνατότητά στον Αλέξη Τσίπρα να τοποθετηθεί σε πολλά θέματα και να ξεκαθαρίσει υποθέσεις που απασχόλησαν αρνητικά την δημοσιότητα.

«Όποιος ήθελε να ακούσει τη συνέντευξη και δεν ήταν προκατειλημμένος πήρε απαντήσεις για πολλά θέματα» έλεγαν κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης τα οποία επεσήμαναν ότι κατά τη διάρκεια της δίωρης συνέντευξης του Αλέξης Τσίπρα στον ΣΚΑΪ, ο πρωθυπουργός έκανε μόνο λίγα λάθη.

Νέα Δημοκρατία: Χρήσιμη η συνέντευξη του κ. Τσίπρα – Ξαναθύμισε ότι είναι αμετανόητος

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τη συνέντευξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ. «Ακόμη και στις στιγμές που εξαναγκάστηκε να απολογηθεί, δεν μπορούσε να κρύψει την αλαζονεία του», αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της για τον πρωθυπουργό και προσθέτει: «Η συνέντευξη του κ. Τσίπρα στον Σκάι ήταν χρήσιμη, γιατί ξαναθύμισε στους πολίτες ότι είναι αμετανόητος για την καταστροφή που προκάλεσε στην χώρα μας. Κυριακή κοντή γιορτή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments