Αθλητισμός

Νέλσον Ολιβέιρα: Συμφώνησε με την ΑΕΚ αλλά ζήτησε χρόνο

Νέλσον Ολιβέιρα: Συμφώνησε με την ΑΕΚ αλλά ζήτησε χρόνο
Νέλσον Ολιβέιρα: Ο Πορτογάλος ζήτησε διορία από την ΑΕΚ, καθώς φέρεται να θέλει να εξαντλήσει την πιθανότητα να λάβει κάποια πρόταση από τα 5 μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Νέλσον Ολιβέιρα: Προχωράει για τα καλά η υπόθεση του Νέλσον Ολιβέιρα στην ΑΕΚ και οι επόμενες ημέρες αναμένονται καθοριστικές για την τελική έκβαση της μεταγραφής του Πορτογάλου επιθετικού. Η Ένωση έχει καταθέσει πρόταση για 3ετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ. Σύμφωνα με το «Εθνοσπόρ», οι ατζέντηδές του Πορτογάλου έχουν συμφωνήσει σε αυτά τα δεδομένα, όμως εκείνος ζητά χρόνο για να απαντήσει οριστικά.

Συγκεκριμένα, ο Ολιβέιρα ζήτησε διορία από την ΑΕΚ, καθώς φέρεται να θέλει να εξαντλήσει την πιθανότητα να λάβει κάποια πρόταση από τα 5 μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και, ύστερα, θα λάβει την απόφασή του. Ο Δικέφαλος βέβαια, πρέπει να τα βρει και με την ομάδα του Πορτογάλου τη Νόριτς, αλλά στις τάξεις της ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία στο συγκεκριμένο θέμα.

Η θετική ή η αρνητική κατάληξη της μεταγραφής εξαρτάται από τον ίδιο τον Πορτογάλο και τη διάθεσή του. Ο Ολιβέιρα θεωρεί πως η δεδομένη χρονική στιγμή είναι πολύ καθοριστική για τη συνέχεια της καριέρας του και, αν δεχθεί την πρόταση, τότε θα είναι προ των πυλών των Σπατών.

Νελσον Ολιβέιρα: Ο φορ που θέλει ο Καρντόσο

Ο Νελσον Ολιβέιρα διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, παίζει συνδυαστικό ποδόσφαιρο μπροστά, έχοντας συνεργασία τόσο με τον δεύτερο επιθετικό, όσο και με τους εξτρέμ. Αρκετές φορές μέσα στο παιχνίδι βγαίνει από την περιοχή, κατεβαίνοντας πιο χαμηλά και αυτό του δίνει τη δυνατότητα να αποτελεί κίνδυνο για τις αντίπαλες άμυνες και έξω από το «κουτί» με την κίνησή του με ή χωρίς την μπάλα.

Ο 28χρονος Πορτογάλος επιθετικός, που ανήκει στο πελατολόγιο του Ζόρζε Μέντες, παραχωρήθηκε μέσα στη σεζόν που μας πέρασε με τη μορφή δανεισμού στη Ρέντινγκ, μετρώντας 10 συμμετοχές και τρία γκολ στην Championship. Πρόπερσι, πάντως, όταν υπολογιζόταν στα «καναρίνια» είχε μια γεμάτη σεζόν, την οποία και ολοκλήρωσε έχοντας συνολικά 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 8 τέρματα, όπως και τη σεζόν 2016-2017 όταν και είχε 32 συμμετοχές με τη Νόριτς σε όλες τις διοργανώσεις, με 15 γκολ.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα για μια επταετία (2009-2016) ανήκε στην Μπενφίκα, από την οποία έφευγε δανεικός αρκετές σεζόν σε Ρίο Άβε, Πάσος Φερέιρα, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Ρεν, Σουόνσι και Νότιγχαμ Φόρεστ. Διαθέτει ύψος 1,86μ. και έχει πραγματοποιήσει 17 συμμετοχές με την Εθνική Πορτογαλίας σκοράροντας δύο φορές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments