Ελλάδα

Τραγωδία στην Κρήτη: Πέθανε βρέφος 3 μηνών

Τραγωδία στην Κρήτη: Πέθανε βρέφος 3 μηνών
Τραγωδία στην Κρήτη: Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σε πρώτη φάση φαίνεται να αποκλείεται το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Τραγωδία στην Κρήτη: Στη θλίψη βυθίστηκε μία οικογένεια Βρετανών που βρίσκονταν στην Κρήτη για τις καλοκαιρινές της διακοπές, καθώς το μόλις τριών μηνών βρέφος των δύο Βρετανών βρέθηκε νεκρό στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στη Χερσόνησο όπου διέμεναν.

Το ζεύγος φαίνεται να κοιμήθηκε μαζί με το παιδί τους στο ίδιο κρεβάτι και όταν ξύπνησε διαπίστωσε ότι ο βρέφος δεν ενέπνεε. Έντρομοι ειδοποίησαν ασθενοφόρο με το βρέφος να μεταφέρεται σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενώ ενημερώθηκε και το ΑΤ Χερσονήσου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σε πρώτη φάση φαίνεται να αποκλείεται το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας ενώ την ίδια ώρα δεν αποκλείεται το βρέφος να υπέκυψε εξαιτίας του συνδρόμου του αιφνίδιου θανάτου. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του βρέφους θα διακριβωθούν μετά τη νεκροψία-νεκροτομή στην σορό που έχει μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Κρήτη: Νορβηγός βρέθηκε νεκρός στον καναπέ του

Ένας 71χρονος από τη Νορβηγία, βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι όπου διέμενε στο Ρέθυμνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας έμενε μόνιμα στην Κρήτη, ωστόσο τις τελευταίες μέρες δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Η έντονη δυσοσμία που αναδυόταν από το σπίτι προκάλεσε την κινητοποίηση των γειτόνων, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία. Ο 71χρονος, βρέθηκε νεκρός, ξαπλωμένος πάνω στον καναπέ. Η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου.

Χανιά: Νεκρός 35χρονος σε τροχαίο με μηχανή

Άλλο ένα θύμα προστέθηκε, το απόγευμα της Τρίτης, στη μακάβρια λίστα των νεκρών στην άσφαλτο. Περίπου στις 6 το απόγευμα της Τρίτης, στο δρόμο από Αγυιά προς Γαλατά, σημειώθηκε τροχαίο όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δίκυκλο. Ο δικυκλιστής, περίπου 35 ετών, εκσφενδονίστηκε αρκετά μέτρα μακριά, με αποτέλεσμα, το σοβαρό τραυματισμό του. Ο άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments