Αθλητισμός

Κώστας Μήτρογλου: Παίζει το ενδεχόμενο επιστροφής στον Ολυμπιακό

Κώστας Μήτρογλου: Παίζει το ενδεχόμενο επιστροφής στον Ολυμπιακό
Κώστας Μήτρογλου: Ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του διεθνή σέντερ φορ.

Κώστας Μήτρογλου: Ο Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει ακόμα να κλείσει κάποιον παίκτη για την κορυφή της επίθεσης. Η γραμμή κρούσης είναι ένα από τα ανοιχτά ζητήματα των ανθρώπων του “τρέχουν” τον μεταγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός σέντερ φορ με μεγάλη άνεση στο σκοράρισμα. Αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν προταθεί, αλλά οι Πειραιώτες δεν θέλουν να βιαστούν. Η συγκεκριμένη θέση είναι ιδιαίτερα νευραλγική. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πέρσι το εύκολο γκολ έλειψε πολύ από τους “ερυθρόλευκους”.

Ένα από τα ονόματα που ήρθε να προστεθεί στην μακρά λίστα είναι αυτό του Κώστα Μήτρογλου. Ο Έλληνας επιθετικός έχει “παίξει” στο ρεπορτάζ της ομάδας στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά τότε όλα ήταν αβάσιμες φήμες. Αυτή τη φορά το ενδιαφέρον φέρεται να είναι υπαρκτό. Σύμφωνα με το Sportime από τη στιγμή που ο χρόνος πιέζει για την απόκτηση επιθετικού, φέρεται να εξετάζεται και η περίπτωση του 31χρονου άσου, ο οποίος αγωνίστηκε δανεικός πέρυσι στη Γαλατάσαραϊ από τη Μαρσέιγ.

Κώστας Μήτρογλου: Αβέβαιο το μέλλον του “Μητρογκόλ”

Ο Μήτρογλου αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Τουρκία, αλλά δύσκολα θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική σεζόν. Άλλωστε αγωνίστηκε ελάχιστα, συγκεκριμένα σε επτά παιχνίδια και κατάφερε να βρει το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα μόλις μια φορά. Σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται και τυπικά ο δανεισμός του και θα πρέπει να επιστρέψει στην Μαρσέιγ στην οποία και ανήκει. Η Γαλλική ομάδα δεν έχει πολλές επιλογές μπροστά της.

Το συμβόλαιο του 31χρονου σέντερ φορ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπου έξι μήνες θα μπορεί αν υπογράψει σαν ελεύθερος σε ομάδα της αρεσκείας του. Η Μαρασέιγ θα πρέπει να ανανεώσει το συμβόλαιο του ή να επισπεύσει τις διαδικασίες για να τον πουλήσει άμεσα στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και αν το έδαφος είναι πρόσφορο θα κινηθεί για την απόκτηση του διεθνή στράικερ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments