Αθλητισμός

Ντέλε Άλι: Σε άθλια κατάσταση από το ποτό ο παίκτης της Τότεναμ

Ντέλε Άλι: Σε άθλια κατάσταση από το ποτό ο παίκτης της Τότεναμ
Ντέλε Άλι: Σοκάρει η εικόνα του Άγγλου ποδοσφαιριστή να μη μπορεί να σταθεί στα πόδια του.

Ντέλε Άλι: Ο χαφ της Τότεναμ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Αγγλικού ποδοσφαίρου. Οι εμφανίσεις των τελευταίων ετών έκαναν το όνομα του να παίξει στα ρεπορτάζ ομάδων όπως η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης. Μέχρι πριν από λίγο καιρό μαζί με τους συμπαίκτες του διεκδικούσε την κορυφή της Ευρώπης και το Τσάμπιονς Λιγκ. Η σεζόν ολοκληρώθηκε και ο Ντέλε Άλι κάνει τις διακοπές του πριν ξεκινήσει άλλη μια απαιτητική χρονιά. στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο 23χρονος μέσος επέλεξε τη χώρα μας για να περάσει μερικές στιγμές χαλάρωσης με την σύντροφο του. Ωστόσο μάλλον το παράκανε με το ποτό και τη διασκέδαση. Ο Άλι βρέθηκε στην παραλία και τελικά αποκοιμήθηκε στην ξαπλώστρα. Η κατάσταση του ήταν τόσο τραγική που δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του. Χρειάστηκε να τον πάρουν στα χέρια δυο από τους ανθρώπους ασφαλείας του ξενοδοχείου για να πάει στο δωμάτιο του. Φυσικά αυτές οι εικόνες έφτασαν μέχρι την Αγγλία και η Sun το έκανε πρωτοσέλιδο της.

Ντέλε Άλι: Τι λένε οι μάρτυρες

Ένας από τους άλλους θαμώνες του ξενοδοχείου μίλησε στην Βρετανική εφημερίδα για την τραγική κατάσταση που βρέθηκε ο διεθνής ποδοσφαιριστής. “Έπρεπε να έρθουν δυο γυμνασμένοι για να τον πάρουν στα χέρια τους προκειμένου να σταθεί στα πόδια του. Όλο το απόγευμα ήταν με την κοπέλα του στην παραλία για να ξεκουραστεί. Η σύντροφος του προσπάθησε να τον συνεφέρει, αλλά δεν τα κατάφερε και τότε φώναξε για βοήθεια”, ήταν τα λόγια του μάρτυρα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άγγλος σταρ απασχολεί τα media για τις συνήθειες του εκτός γηπέδων. Σίγουρα αυτές οι εικόνες δεν άρεσαν καθόλου στους ανθρώπους της Τότεναμ και στον προπονητή του, Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Θυμίζουμε ότι πρόσφατα, ο Ντέλε Άλι υπέγραψε νέο συμβόλαιο που τον κρατάει στο Λονδίνο τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments