Ελλάδα

Έγκλημα στην Αγία Παρασκευή: Βρέθηκε κρεμασμένη στο κελί της η πατροκτόνος

Έγκλημα στην Αγία Παρασκευή: Βρέθηκε κρεμασμένη στο κελί της η πατροκτόνος
Έγκλημα στην Αγία Παρασκευή: H 31χρονη είχε δολοφονήσει τον πατέρα της, μαχαιρώνοντάς τον μέχρι θανάτου.

Έγκλημα στην Αγία Παρασκευή: Η γυναίκα που είχε δολοφονήσει τον ίδιο της τον πατέρα πριν από δύο περίπου εβδομάδες, βρέθηκε κρεμασμένη μέσα στο κελί της. Η πατροκτόνος, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα, είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενη και είχε εγκλειστεί στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλός 2, στο χώρο δηλαδή των παλαιών γυναικείων φυλακών, που κρατούνται υπόδικες.

Η φυλακή ήταν ανοιχτή και το γεγονός ότι η κρατούμενη έκανε το απονενοημένο διάβημα στο πόμολο της πόρτας, δημιουργεί πάντως προβληματισμό στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους για τις συνθήκες θανάτου και για το να πρόκειται πράγματι για αυτοκτονία.

Το χρονικό του εγκλήματος στην Αγία Παρασκευή

Η γυναίκα, την Παρασκευή 21 Ιουνίου, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα της κι επιχείρησε, ανεπιτυχώς, να δώσει τέλος στη ζωή της. Το συμβάν έλαβε χώρα στην οδό Αμαρυλλίδος στην Αγία Παρασκευή, όπου η 35χρονη, που φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα, διέμενε μαζί με τον 68χρονο πατέρα της.

Ήταν περίπου 08:30 το πρωί όταν κάτοικοι στην οδό Αμαρυλλίδος στην Αγία Παρασκευή άκουσαν φωνές από το σπίτι όπου ζούσαν ο 68χρονος και η 31χρονη κόρη του. Λίγη ώρα αργότερα, κάτοικος της περιοχής αφού, είδε την 31χρονη έξω από το σπίτι, με αίματα στα χέρια και ειδοποίησε την αστυνομία. Όταν έφτασαν στο σπίτι οι αστυνομικοί, ακολούθησαν τα σημάδια από αίμα που υπήρχαν στην αυλή και έφτασαν έως το σημείο όπου βρισκόταν νεκρός ο 68χρονος.

Όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα, η γυναίκα είχε αποπειραθεί και στο παρελθόν να επιτεθεί στον πατέρα της, όμως είχε αποφευχθεί το μοιραίο.  Το 2015, είχε φύγει από τη ζωή η μητέρα της 31χρονης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments