Ζώδια

Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις για την Παρασκευή (5/7)

Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις για την Παρασκευή (5/7)
Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή (5/7).

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή (5/7).

  • κριός

Εσύ και το ταίρι σου, βρίσκεστε σε διαφορετικές σελίδες, αναφορικά με ό,τι ορίζεται σαν τέλεια ερωτική ζωή, αυτή τη στιγμή. Μπορεί να είσαι εσύ που προσπαθείς πάρα πολύ σκληρά για να το πετύχεις.Είναι ωραίο να είσαι παθιασμένη με ορισμένα οράματα ή με κάποιες ερωτικές φιλοδοξίες. Αλλά αν υιοθετήσεις ένα χαλαρό, ανοιχτό μυαλό… και αν αποφασίσεις να μην κατευθύνεις ή να ελέγχεις τις εξελίξεις, είναι η σωστή κίνηση, για να διατηρήσεις την αρμονία στη σχέση σου.

  • ταύρος

Ίσως νιώθεις ιδιαίτερα φιλόδοξη για την προοδευτική εξέλιξη της σχέσης σου. Μπορεί όμως να μην έχεις αντιληφθεί, πως οι έντονες προσπάθειές σου, δημιουργούν περισσότερα προβλήματα, παρά λύσεις. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις, είναι να είσαι ειλικρινής αναφορικά με το τί θέλεις να ζήσεις. Στη συνέχεια, ακολούθησε το στόχο σου με ευαισθησία και υπομονή…. και όχι με βιαστικές κινήσεις. Η γλυκιά ανάπτυξη που επιθυμείς να ζήσεις, χρειάζεται και τα δύο τώρα.

  • δίδυμοι

Αν μια συζήτηση με τον εραστή σου, καταλήξει σε αντιπαράθεση ή φανερώσει σημάδια πως μπαίνει σε επικίνδυνη περιοχή, τότε καλύτερα βάλε φρένο και σταμάτησέ τη. Πριν κινηθείς με αποφασιστικότητα για να πεις την άποψή σου, είναι χρήσιμο να κοιτάξεις μέσα σου, και να επανεξετάσεις τα κίνητρά σου. Το να έχεις ξεκαθαρίσει αυτά που θέλεις κι αισθάνεσαι στο όνομα της αγάπης, μπορεί να σε βοηθήσει να επιστρέψεις σ’ αυτή τη συζήτηση, με μια νέα προοπτική! Και ίσως να έχεις κάτι χρήσιμο και εποικοδομητικό να πεις, αυτή τη φορά.

  • καρκίνος

Η πίστη στις ικανότητές σου, θα σε κάνει να πιστέψεις πως ο αγαπημένος σου, συμπεριφέρεται λάθος σ’ ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Η άμυνά σου πιθανότατα, έχει να κάνει περισσότερο με μια άκαμπτη πεποίθηση, ότι προφυλάσσεις τα συμφέροντά σου, όπως και τα υπέρτατα συμφέροντα του εραστή σου…Και αυτό είναι κάτι που πιστεύεις, ότι θα πρέπει να γίνει κατανοητό. Ωστόσο, είναι σημαντικό να κοιτάξεις προσεκτικά την ανισορροπία που δημιουργείς, μη επιτρέποντας στο ταίρι σου να έχει λόγο. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή, για να βεβαιωθείς πως η επικοινωνία σας, είναι αμφίδρομη.

  • λέων

Φαίνεται πως η σχέση σου μπορεί να βελτιωθεί ή να ενισχυθεί, αν δείξεις κάποια προθυμία, να πάψεις να βρίσκεσαι στο περιθώριο και να εμπλακείς περισσότερο με την προσφορά υποστήριξης, όπου χρειάζεται. Οποιαδήποτε επιθυμία σου να αποστασιοποιηθείς, πιθανότατα έχει να κάνει περισσότερο με σένα, που θέλεις να επιτρέψεις στο ταίρι σου να έχει το χώρο που πιστεύεις ότι χρειάζεται. Μπορεί να μην ζητήσει τη συμμετοχή σου, αλλά να είσαι βέβαιη, ότι δεν θα σε απορρίψει, αν περπατήσεις τη γραμμή, που σε κρατάει εκτός.

  • παρθένος

Το να δείξεις πιο βαθιά και μεγαλύτερη στοργή στο σύντροφό σου, θα σου είναι αισθητά ευκολότερο, αυτή τη στιγμή. Ίσως άνοιξες τα μάτια σου, σχετικά με το πόσο πιστός ή υποστηρικτικός ήταν πρόσφατα ο εραστής σου, ή ανακάλυψες πτυχές της προσωπικότητάς του, που σου επιβεβαίωσαν, πως είσαι με το σωστό άτομο. Ένα ισχυρότερο επίπεδο εμπιστοσύνης σχηματίζεται ανάμεσά σας -και θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια σχέση, που εξελίσσεται θαυμάσια.

  • ζυγός

Η φαντασία σου, θα σε βοηθήσει να φέρεις ένα μεγαλύτερο βάθος κατανόησης στη σχέση σου. Ίσως εσύ και το ταίρι σου, να κάνατε μια συζήτηση που οδήγησε σε αδιέξοδο. Με λίγη δημιουργικότητα από την πλευρά σου, μπορείς να βρεις τρόπους, ώστε να ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο. Επέτρεψε στα λόγια σου να δημιουργήσουν ζωντανές και σαφώς κατανοητές εικόνες. Να αντισταθείς να κάνεις δοκιμές, πάνω σ’ αυτά που θέλεις να πεις. Καλύτερα μίλησε αυθόρμητα. Αυτός είναι ο τρόπος για να εξασφαλίσεις πως αυτά που θα πεις θα έχουν αντίκτυπο στον εραστή σου.

  • σκορπιός

Θα μπορούσε να είναι η ιδανική στιγμή για να κοιτάξεις λίγο πίσω, ώστε να διαπιστώσεις, πόσο μακριά έχεις έρθει σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου. Θα έχεις μια ευχάριστη υπενθύμιση για το πώς τα τολμηρά ή θαρραλέα βήματα που έκανες, σ’ έφεραν στο σημείο όπου βρίσκεσαι τώρα. Όπως και πόσο πολύ θα συντελέσουν, ώστε να μετατρέψεις τα μελλοντικά σου οράματα σε πραγματικότητα. Έχεις ερωτικά μαθήματα από το παρελθόν, τα οποία μπορείς να εφαρμόσεις, για να διασφαλίσεις, ότι το μέλλον μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που θέλεις να είναι.

  • τοξότης

Έχεις στη διάθεσή σου πάθος και ενέργεια……Αλλά αντί να εστιάζεις στην επόμενη ρομαντική περιπέτεια ή στην επόμενη σχέση, ίσως είναι πιο χρήσιμο να τα εφαρμόσεις με προσοχή και να οδηγήσεις την παρούσα σχέση σου, σε μια νέα συναρπαστική κατεύθυνση Μπορεί να υπάρχουν πολλά οφέλη αν κάνεις αποφασιστικά, αλλά σταδιακά βήματα για την ενίσχυση ή τη βελτίωση της σχέσης σου. Διευκρινίζοντας πόσο ιδιαίτερο είναι για σένα το ταίρι σου, με εγκάρδιες χειρονομίες αγάπης, μπορεί να είναι η πιο σωστή κίνηση, για να ξεκινήσεις.

  • αιγόκερως

Τα πρόσφατα γεγονότα μπορεί να σ’ έχουν βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις, τί θέλει και τί χρειάζεται η καρδιά σου. Τα επερχόμενα γεγονότα, θα αποδειχθούν χρήσιμα, με την πραγματοποίηση ορισμένων αλλαγών ή με την απελευθέρωση όσων γνωρίζεις ότι δεν λειτουργούν για σένα πλέον. Αν κάποια πτυχή της σχέσης σου, φαίνεται να εδραιώνεται με ρουτίνα ή παραδόσεις, τότε έχεις την ευκαιρία να φέρεις σπινθήρες αυθορμητισμού, όπου είναι απαραίτητο. Ο εραστής σου, μπορεί να είναι ευχαριστημένος με όλα αυτά που είναι ρουτίνα-όπως και προβλέψιμα. Αν όμως εσύ δεν είσαι, τότε έχεις την ευκαιρία όχι μόνο να επισημάνεις το πρόβλημα αλλά και να δώσεις λύση.

  • υδροχόος

Τα ερωτικά θέματα ίσως χρειαστεί να παραμεριστούν για λίγο, καθώς εστιάζεις σε επαγγελματικά ή εσωτερικά θέματα, που απαιτούν προσοχή. Ευτυχώς, που δεν θα χρειαστεί ν’ αγωνιστείς για να δημιουργήσεις μια ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική, την προσωπική και την ερωτική σου ζωή. Μπορεί να χρειαστεί να είσαι πολύ οργανωτική για να τα καταφέρεις, αλλά έχεις μια υπέροχη κοσμική υποστήριξη για να εξασφαλίσεις, ότι κανένας κοντά σου δεν κινδυνεύει να απογοητευτεί. Μπορείς επίσης να εμπιστευτείς, ότι οι προσπάθειές σου δεν θα παραμείνουν απαρατήρητες ή δεν θα εκτιμηθούν.Στα ζωδια σημερα αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

  • ιχθύες

Δεν υπάρχει τίποτα εγωιστικό στην επιθυμία που έχεις, να αυξηθούν τα επίπεδα άνεσης στον κόσμο σου, γενικά. Και υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις αυτή τη στιγμή για να χαρείς και να φέρεις λίγο χρώμα στη ζωή σου. Αν είσαι ελεύθερη, τότε η επιθυμία σου να εξερευνήσεις ή να κάνεις ένα ξαφνικό ταξιδάκι, μπορεί να εμπλέξει κάποιον, που επιθυμεί να σε συνοδεύσει. Αν είσαι σε σχέση, δημιουργώντας ένα αγαπημένο και αισθησιακό περιβάλλον με τον εραστή σου, θα βοηθήσεις και τους δυο σας να επωφεληθείτε, από αυτό τον σύντομο αποκλεισμό του κόσμου, από τη σχέση σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments