Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Για όλους την Παρασκευή (5/7)

Ζώδια προβλέψεις: Για όλους την Παρασκευή (5/7)
Ζώδια προβλέψεις: Όσα αναφέρουν οι προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή (5/7).

Ζώδια προβλέψεις: Όσα αναφέρουν οι προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή (5/7).

  • Κριός

Αν νιώθετε όπως στο δημοτικό, που σας διάλεγαν πάντα τελευταίους στις ομάδες, είστε στο σωστό δρόμο. Μην το παίρνετε προσωπικά, όμως. Δεν έχει να κάνει με την ικανότητα ή τη δημοτικότητα σας, αλλά με τη διαθεσιμότητα.Εάν δεν βάζετε τον εαυτό σας μπροστά και στο κέντρο, μην εκπλήσσεστε που δεν σας προσκαλούν πουθενά.

  • Ταύρος

Μια σύγκρουση των εγωισμών σας με κάποιου/κάποιας για τον/την οποίο/α τρέφετε ερωτικά συναισθήματα δεν είναι αυτό ακριβώς που είχατε στο μυαλό σας, αλλά είναι πιθανό να συμβεί. Αυτό είναι το αποτέλεσμα δύο ισχυρών προσωπικοτήτων που δεν φαίνεται να συμφωνούν σε τίποτα. Θα πρέπει να δώσετε αναβολή σε αυτή τη σχέση εάν θέλετε να λειτουργήσει.

  • Δίδυμοι

Όταν η συνεχής αναζήτηση σας για απολαύσεις κάνει τους άλλους να σας λοξοκοιτάνε, ίσως ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε. Τα ξενύχτια και οι αργοπορίες στο γραφείο έχουν επιπτώσεις. Και ακόμα κι αν το αφεντικό σας δεν σας έχει καλέσει ακόμη για να μιλήσετε να ξέρετε ότι θα γίνει – εκτός και αν διορθώσετε την κατάσταση.

  • Καρκίνος

Δεν είστε πρόθυμοι να μπείτε σε κάποιο είδος σχέσης. Αλλά αν δεν μπορέσετε να αφήσετε την περηφάνια σας στην άκρη μπορεί να χάσετε μια φοβερή ευκαιρία που θα σας δοθεί με κάποιον/α ξεχωριστό/ή. Δεν ενδιαφέρει κανέναν αν είστε αναγκασμένοι να μοιραστείτε την προσοχή με κάποιον άλλον – μάλιστα θα σας κάνει καλό.

  • Λέων

Είστε πολύ ανήσυχοι σήμερα. Μην εκπλαγείτε αν αρχίσετε να εκστομίζετε ό,τι πιο περίεργο και εξωφρενικό. Και αν περιστοιχίζεστε από φίλους που σας καταλαβαίνουν και σας αγαπάνε, όλα καλά. Αν αρχίσετε να λέτε ό,τι σας κατεβαίνει στο κεφάλι σε εχθρικό έδαφος, μην περιμένετε ότι θα προσελκύσετε την προσοχή (τουλάχιστον όχι με την καλή έννοια).

  • Παρθένος

Αν πιέσετε υπερβολικά τον εαυτό σας τώρα μπορεί να φτάσετε στα άκρα. Η δυναμικότητά σας είναι υπέροχη αλλά μερικές φορές το παρακάνετε. Κατεβάστε λίγο τους τόνους. Προσκαλέσετε κάποιον/α υποψήφιο/α ερωτικό/ή σύντροφό ή έναν καλό φίλο για να πάτε για έναν καφέ ή ένα κοκτέιλ. Μία ή δύο ώρες διάλειμμα είναι το τέλειο αντίδοτο.

  • Ζυγός

Όπου και αν βρίσκεστε, φέρνετε μαζί σας τη διασκέδαση και το γέλιο – και σήμερα είναι μια πολύ καλή στιγμή για να παρασύρετε τους παλιούς σας φίλους σε καινούργιες δραστηριότητες. Έτσι, εάν θέλατε να πάτε στα εγκαίνια μιας γκαλερί ή να παρακολουθήσετε κάποιον αγώνα, προσκαλέστε την παρέα σας μαζί. Ακόμα κι αν διστάζουν στην αρχή, στη συνέχεια θα χαρούν που σας ακολούθησαν.

  • Σκορπιός

Συνδεθείτε με κάποιον/α που ξέρει περισσότερα από εσάς. Όταν βρίσκεστε σε υφιστάμενη θέση, είναι καλύτερο να επωφεληθείτε από τη σοφία ενός βετεράνου παρά να κάνετε τα λάθη ενός πρωτάρη. Απολαύστε την επιτυχία που θα σας φέρει η δίψα σας για γνώση.

  • Τοξότης

Έχετε τρελαθεί με κάποιο πρόβλημα ή μια κατάσταση και τρελαίνετε και όλους τους άλλους γύρω σας. Σταματήστε να διαμαρτύρεστε για λίγο και εκτιμήστε την κατάσταση. Βρείτε τι μπορείτε να κάνετε μέχρι να περάσουν τα δύσκολα.

  • Αιγόκερως

Η συμπεριφορά κάποιου/κάποιας σας έχει ξενερώσει τελείως. Σκεφτείτε το ως εξής: Αν εντοπίζετε κάτι, κατά πάσα πιθανότητα το έχετε κι εσείς. Αντί λοιπόν να εστιάζετε στα αρνητικά των άλλων, δείτε ποια είναι τα δικά σας μειονεκτήματα. Αυτό θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως ένδειξη για την επιτυχία ή την αποτυχία της ερωτικής σας ζωής τώρα.

  • Υδροχόος

Ποτέ δεν ήταν ευκολότερο από σήμερα να διαπραγματευτείτε και να κάνετε κοινωνικές επαφές – είναι σχεδόν βέβαιο ότι μπορείτε να επιτύχετε ό,τι βάλετε στο μυαλό σας. Αλλά ό, τι κι αν είναι αυτό, κάντε τις σωστές επιλογές. Αυτό που μοιάζει με όνειρο, μπορεί στην πραγματικότητα να ισοδυναμεί με καταστροφή. Προσέξτε τι εύχεστε: Μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

  •  Ιχθύες

Τα πάντα μοιάζουν τόσο ασαφή τώρα – σε σημείο να είναι οδυνηρά. Εκεί που νομίζατε ότι τα είχατε φτιάξει με κάποιον/α καλό/ή, δεν απαντάνε στα τηλεφωνήματα σας. Έτσι είναι η ζωή. Όταν βρίσκεστε σε μια δύσκολη φάση δεν είναι εύκολο να δείτε τα καλά της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments