Αθλητισμός

Γιουσέφ Αΐτ Μπενασέρ: “Ξεμπέρδεψε” με το Κόπα Άφρικα και βλέπει Ολυμπιακό

Γιουσέφ Αΐτ Μπενασέρ: “Ξεμπέρδεψε” με το Κόπα Άφρικα και βλέπει Ολυμπιακό
Γιουσέφ Αΐτ Μπενασέρ: Ο Μαροκινός χαφ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Άφρικα και «γλυκοικοιτάζει» την πρόταση του Ολυμπιακού.

Γιουσέφ Αΐτ Μπενασέρ: Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο Ολυμπιακός έκλεισε ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που είχε σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Αυτό της απόκτησης ενός επιθετικού που θα έλυνε το πρόβλημα των Πειραιωτών στο σκοράρισμα. Κάτι που τους στοίχισε αρκετά την περσινή σεζόν, καθώς ναι μεν δημιουργούσαν ευκαιρίες, αλλά δεν είχαν τον κατάλληλο παίκτη να τις μετουσιώσει σε γκολ. Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν απερίσπαστοι να κοιτάξουν τη μεταγραφική τους ενίσχυση και σε άλλες θέσεις μέσα στο ρόστερ. Μια από αυτές είναι και αυτή του χαφ.

Οι περιπτώσεις που εξετάζει ο Ολυμπιακός είναι λίγο πολύ γνωστές, σύμφωνα με το «fosonline.gr». Ο ένας είναι ο Άλφα Σεμέδο, ο οποίος ανήκει στην Μπενφίκα, ο οποίος είχε βρεθεί στα «ραντάρ» της ομάδας και το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή ο ίδιος εμφανίζεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των Γουίγκαν, Μπέρνλι, αλλά και της Νότιγχαμ Φόρεστ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, ο νεαρός χαφ κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει την καριέρα του στο Νησί.

Γιουσέφ Αΐτ Μπενασέρ: «Ζυγίζει» τις επιλογές του 

Από εκεί και πέρα όμως υπάρχει πάντοτε στο προσκήνιο το όνομα του Γιουσέφ Αϊτ Μπενασέρ. Ο 22χρονος μέσος ανήκει στη Μονακό, η οποία «ψάχνεται» να τον παραχωρήσει είτε με κανονική μεταγραφή είτε με δανεισμό. Ο ίδιος ολοκλήρωσε πρόσφατα της υποχρεώσεις του στο Κόπα Άφρικα με το Μαρόκο και πλέον έχει τον χρόνο αλλά και το καθαρό μυαλό να «ζυγίσει» τις προτάσεις που έχει στα χέρια του και να αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η Τουλούζ και η Βόλφσμπουργκ ήταν οι δύο ομάδες που κινήθηκαν επισήμως για την απόκτησή του.

Ωστόσο, στο Πριγκιπάτο αναφέρουν πως έχει κάνει κίνηση και Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» πλέον γνωρίζουν πως έχει η κατάσταση, αλλά και όλα τα δεδομένα της υπόθεσης και αναμένεται να κάνουν το αποφασιστικό «χτύπημα», σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «fosonline.gr». Βέβαια, η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι για τους Πειραιώτες, καθώς ο παίκτης έχει ένα συμβόλαιο άνω του ενός εκατομμυρίου και είναι ένα θέμα, σε περίπτωση δανεισμού του, με ποιον τρόπο θα καλυφθεί.

Όπως τονίζει το ίδιο μέσο δεν θα θεωρηθεί απίθανο να υπάρξουν εξελίξεις είτε στην περίπτωση του Γιουσέφ Αΐτ Μπενασέρ ή του Άλφα Σεμέδο, εφόσον δεν «κλείσει» η μετακίνηση του στην Αγγλία, μέσα στην εβδομάδα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει να μπαίνει πλέον δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και προσπαθεί να δυναμώσει όσο περισσότερο μπορεί την ομάδα του ενόψει της επόμενης σεζόν με τόσο να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments