Αθλητισμός

Ματέο Γκαρσία: Έχει δύο προτάσεις από την Ελλάδα

Ματέο Γκαρσία: Έχει δύο προτάσεις από την Ελλάδα
Ματέο Γκαρσία: Περιζήτητος στην Ελλάδα ο πρώην παίκτης του Άρη, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ματέο Γκαρσία: Έπαιξε την περασμένη σεζόν στη Super League με τη φανέλα του Άρη και προκάλεσε αίσθηση. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε τη θητεία του ως δανεικός στη Θεσσαλονίκη, επιστρέφοντας στη Λας Πάλμας η οποία… δεν τον θέλει. Ο κόουτς της ομάδας από τα Κανάρια, Πέπε Μελ, δεν τον υπολογίζει και επεξεργάζεται έντονα το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει εκ νέου ως δανεικό, ή ακόμη και να τον πουλήσει.

Εκεί έρχεται να “σταθεί” δημοσίευμα από ισπανικό Μέσο, το οποίο αναφέρει ότι ο Ματέο Γκαρσία παρακολουθείται “στενά” από ελληνικούς συλλόγους. Μάλιστα, το δημοσίευμα τονίζει ότι ο ποδοσφαιριστής έχει δύο προτάσεις από ελληνικούς συλλόγους στα χέρια του. Πάντως, σύμφωνα με την Provincia, παρά το γεγονός πως ο εξτρέμ εξετάζει τις προτάσεις, δεν έχει υπάρξει ακόμη κάποια επίσημη εξέλιξη στο θέμα του. Παράλληλα, πηγές από τη Λας Πάλμας αναφέρουν ότι δεν έχει γίνει επίσημη κρούση.

Η Λας Πάλμας, απ’ ότι φαίνεται και απ’ όσα γράφουν οι Ισπανοί, θα ήθελαν να… τυλίξουν τον Γκαρσία σε συσκευασία δώρου και να τον στείλουν κάπου αλλού. Ωστόσο, οι δύο ελληνικοί σύλλογοι, που δεν κατονομάζονται από τα δημοσιεύματα, θα πρέπει να δώσουν “μάχη” για να τον αποκτήσουν.

Παράλληλα, ο παίκτης παίκτης έχει ενημερωθεί ότι η καλοκαιρινή του άδεια παρατείνεται και πως δεν είναι υποχρεωμένος να δώσει το «παρών» την ερχόμενη Δευτέρα (08/07) στην «πρώτη» της Λας Πάλμας για τη νέα σεζόν.

O Γκαρσία και ο Ολυμπιακός

Παρά το γεγονός πως οι Ισπανοί δεν κατονόμασαν τις δύο ομάδες που θέλουν τον Γκαρσία, υπήρξαν στο πρόσφατο παρελθόν πολλά άλλα δημοσιεύματα που έβαλαν στο κάδρο και τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με το Sportime η υπόθεση του Ματέο Γκαρσία στον Ολυμπιακό μπορεί να μη βρίσκεται στο επίκεντρο, αλλά μόνο τελειωμένη δεν είναι. Στο λιμάνι φαίνεται, άλλωστε, να τα έχουν βρει μαζί του και το «εμπόδιο», ουσιαστικά, είναι η ισπανική ομάδα από τα Κανάρια Νησιά. Ο Γκαρσία συνεχίζει να επιμένει για να φύγει από τη Λας Πάλμας, ψάχνοντας λύση για να βρεθεί αμέσως μετά και πάλι στην Ελλάδα, ώστε να συνεχίσει στον Πειραιά την καριέρα του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments