Αθλητισμός

Χαβιέρ Αλμπίν: Νέες φήμες για τον νεαρό εξτρέμ και τον Ολυμπιακό

Χαβιέρ Αλμπίν: Νέες φήμες για τον νεαρό εξτρέμ και τον Ολυμπιακό
Χαβιέρ Αλμπίν: Ο Ολυμπιακός δεν έχει ξεχάσει την περίπτωση του νεαρού εξτρέμ.

Χαβιέρ Αλμπίν: Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει καθιερώσει ένα μοντέλο ακριβών πωλήσεων. Κάτι ανάλογο κάνουν πολλές ομάδες σε όλο τον κόσμο. Το πλάνο είναι απλό. Αγορά νεαρών ποδοσφαιριστών ανάδειξη τους και μετά πώληση σε κάποια ομάδα του εξωτερικού. Μπορεί στη θεωρεία να ακούγεται εύκολο, αλλά προϋποθέτει ένα εξαιρετικό τμήμα σκάουτινγκ για να εντοπίζει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές πριν γίνουν αντιληπτοί από κάποια άλλη ομάδα.

Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Μαντί Καμαρά. Ο νεαρός χαφ ήρθε στην ομάδα χωρίς να τον γνωρίζει αρκετός κόσμος και κατάφερε να τον κάνει να μπει στις λίστες κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Οι “ερυθρόλευκοι” εξακολουθούν να έχουν μάτια σε όλη την Ευρώπη. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν εντοπίσει μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης.

Χαβιέρ Αλμπίν: Ένας Ισπανός για τον Ολυμπιακό

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωση του Χαβιέρ Αλμπίν. Πρόκειται για έναν 18χρονο Ισπανό που ανήκει στην Νουμάνθια. Γεννηθείς στις 10 Σεπτεμβρίου του 2001, με μπόι 1,76 ο Αλμπίν διακρίνεται για τις δεξιοτεχνικές του ικανότητες και το εξαιρετικό αριστερό του πόδι. Μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα, αλλά αυτό δεν εμποδίζει πολλές ομάδες να τον παρακολουθούν.

Εκτός από τον Ολυμπιακό και η Μονακό εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του. Καταλαβαίνει κανείς ότι μιλάμε για ένα μεγάλο ταλέντο που αν φορέσει τη φανέλα της ομάδας θα αποτελέσει μια επένδυση για το μέλλον. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι το συμβόλαιο του πιτσιρικά ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες κάτι που σημαίνει ότι είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments