Ελλάδα

Φαρμακερό σκίτσο του Αρκά για την πατρίδα και την καρέκλα

Φαρμακερό σκίτσο του Αρκά για την πατρίδα και την καρέκλα
Ο Αρκάς με ένα νέο «αιχμηρό» σχόλιο αναφέρθηκε στη «μάχη» της καρέκλας.

Γνωστός για το… βιτριολικό του χιούμορ, ο Αρκάς δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην επικείμενη εκλογική μάχη της 7ης Ιουλίου. Άλλωστε, τα κόμματα μονομαχούν για τις καρέκλες της κυβέρνησης, τις οποίες και θέλουν να αποκτήσουν πάση θυσία. Ο γνωστός σκιτσογράφος θέλησε να σχολιάσει τη «μάχη» αυτή, κάνοντας παράλληλα αναφορά και στην πατρίδα. «Πατρίδα είναι αυτό το ενοχλητικό πράγμα που βρίσκεται γύρω από την καρέκλα», αναφέρει χαρακτηριστικά το σκίτσο.

Δείτε το σκίτσο του για την καρέκλα:

Ο Αρκάς αναρωτιέται: Μα τι έπαθαν οι Έλληνες με τον Τσίπρα;

Ο Αρκάς δεν σταματά να «στηλιτεύει» τα κακώς κείμενα της πολιτικής σκηνής αλλά και της κοινωνίας, πάντα με όπλο την πένα του σκιτσογράφου. Όσο δε πλησιάζουμε προς την Κυριακή των εκλογών, οι δημιουργίες του γίνονται όλο και πιο «αιχμηρές», έχοντας κυρίως ως πρωταγωνιστές τους Έλληνες ψηφοφόρους, αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει μάλιστα έμμεσο, μα πρωταγωνιστικό ρόλο, στο νέο του σκίτσο, το οποίο αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του Αρκά στο Facebook πριν από λίγες ώρες.

Στο σκίτσο παρατηρούμε το Μέγαρο Μαξίμου, δίχως την παρουσία ανθρώπων πέριξ του κτιρίου. Αντίθετα, το focus γίνεται εντός του πρωθυπουργικού μεγάρου, με τον Αλέξη Τσίπρα να αναρωτιέται τι πήγε στραβά, αναφέροντας τα εξής: «Τους είπα τα πιο τερατώδη ψέματα και με ψήφισαν. Τους έσυρα σε ένα γελοίο δημοψήφισμα κι αυτοί ψήφισαν ό,τι τους είπα. Έγραψα το αποτέλεσμα στα παλιά μου τα παπούτσια κι αυτοί με ξαναψήφισαν. Τι διάολο έπαθαν τώρα ξαφνικά;». Το πενάκι του Αρκά όρισε εκ νέου ως πρωταγωνιστή τον Αλέξη Τσίπρα, με το νέο καρέ να σχολιάζει ουσιαστικά ορισμένα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τα οποία προκάλεσαν αντιδράσεις και πολλά ερωτηματικά.

Δείτε το σκίτσο του:

Ο Αρκάς το τερμάτισε: Πολύ σκληρό σκίτσο για τη συνέντευξη Τσίπρα

Λίγες ημέρες νωρίτερα ο γνωστός σκιτσογράφος είχε αναφερθεί με ένα ιδιαίτερα «σκληρό» σκίτσο στη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΙ. Με τον τρόπο που γνωρίζει καλύτερα από πολλούς, μέσω των σκίτσων του, ο Αρκάς, ανάρτησε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook τη νέα δημιουργία του, που αφορά το γεγονός της χθεσινής ημέρας. Στο σκίτσο παρουσιάζεται ένας πολίτης, ο οποίος στέκεται ενώπιον της τηλεόρασής του και με το βλέμμα προς το… κοινό, αναφέρει τα εξής: «Είναι κουραστικό να προσπαθείς να καταλάβεις πότε λέει αλήθεια και πότε λέει ψέματα! Όταν όμως ξέρεις ότι λέει ψέματα τον παρακολουθείς άνετα!».

Το εν λόγω σκίτσο συγκέντρωσε εκατοντάδες likes και σχόλια, με άλλους να συμφωνούν, «υπογράφοντας» την ατάκα του Αρκά και φυσικά, άλλους να διαφωνούν, εκφράζοντας τον αντίλογό τους, λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Δείτε το σκίτσο του:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments