Lifestyle

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Φεύγω με μια γλυκόπικρη γεύση»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Φεύγω με μια γλυκόπικρη γεύση»
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την αποχώρηση του Δήμου Βερύκιου και του Δημήτρη Παπανώτα από το «Happy Day».

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το «Happy Day» έριξε την Παρασκευή αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, αλλά για την Σταματίνα Τσιμτσιλή η Παρασκευή αυτή ήταν αρκετά πιο δύσκολη απ’ ότι συνήθως. Κι αυτό γιατί χρειάστηκε να μιλήσει για την αποχώρηση δύο μελών της εκπομπής, που είχαν γράψει τη δική τους πορεία καθ’ όλη τη διάρκεια της. Αρχικά, ο Δήμος Βερύκιος, όπως όλα δείχνουν, πολύ δύσκολα θα βρίσκεται στην εκπομπή το ερχόμενο φθινόπωρο, αλλά δεν είναι ο μόνος που αποχωρεί.

Κι αυτό γιατί και ο Δημήτρης Παπανώτας αιφνιδίασε τους πάντες πριν λίγο καιρό, ανακοινώνοντας πως και εκείνος θα αποτελέσει παρελθόν από το «Happy Day». Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, έχει κάνει αποδεκτή την πρόταση συνεργασίας μιας άλλης εκπομπής, με τη φημολογία να αναφέρει πως αυτή είναι του Γιώργου Λιάγκα, που πριν από λίγο καιρό υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΣΚΑΙ.

Αναλυτικά τα όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην αποφώνησή του τελευταίου «Happy Day» της σεζόν:

«Η αλήθεια είναι ότι αυτή η εβδομάδα ήταν λίγο περίεργη και για μένα γιατί συνέβησαν διάφορα. Να σας ευχαριστήσω που έχετε κάνει αυτή την εκπομπή νούμερο ένα, γιατί είναι αποτέλεσμα κοινής προσπάθειας… Τι να πω; Φεύγω με μια γλυκόπικρη γεύση γιατί από τη μία ανυπομονούσα να έρθουν οι διακοπές μου, από την άλλη στεναχωρήθηκα με αυτό που έγινε με τον Δημήτρη, δεν θα το κρύψω. Κάθε τέλος είναι μια αρχή. Οι άνθρωποι φεύγουν για τους δικούς τους λόγους κάποιες φορές, αλλά κάπως εμείς θα την βρούμε πάλι την άκρη. Ο Δημήτρης φεύγει γιατί αποδέχτηκε μια πιο ενδιαφέρουσα και καλή πρόταση για εκείνον. Από εκεί και πέρα, εμείς εδώ θα είμαστε, θα βρούμε πάλι τον τρόπο μας για να ξυπνάμε καλύτερα.

Θέλω να πω ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ και στον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου που καθημερινά μας έκαναν παρέα με την ενημερωτική νότα τους. Κι εκεί δεν έχω κάτι ξεκάθαρο να σας πω αν θα είμαστε παρέα τον Σεπτέμβρη γιατί είναι αποφάσεις που λαμβάνονται αυτές τις μέρες. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει αυτή η νότα επικαιρότητας στην εκπομπή, αλλά όπως και να έχει, αυτή είχε τη σφραγίδα του Δήμου Βερύκιου και του Σπύρου Λάμπρου και δεν θα μπορούσα να τους αγνοήσω. Ειδικά ο Δήμος μού έδωσε το δικαίωμα να υπάρχω και σε ένα ενημερωτικό κομμάτι και να μπορώ κι εγώ να συζητήσω πιο σοβαρά ζητήματα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments