Ζώδια

Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (6/7)

Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (6/7)
Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο (6/7).

Ταρώ: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο (6/7).

κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

  • κάρτα ταρώ: ο κρεμασμένος .

Κριέ, θα πρέπει να κάνετε κάποιες θυσίες, ακόμα κι αν δεν θέλετε. Πρέπει να είστε σε θέση να κάνετε κάποιες αλλαγές, για να γίνετε πάνω απ’ όλα ευτυχισμένοι! Αγαπήστε τον εαυτό σας για να μπορείτε να αγαπάτε τους άλλους, εξίσου δυνατά.

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

  • κάρτα ταρώ: 10 των ξιφών

Ταύρε, κάτι τεράστιο πρόκειται να συμβεί στη σχέση σας. Θα πρέπει να πάρετε βαθιές αναπνοές και να σταματήσετε να ενεργείτε σαν να είστε εσείς εκείνη που υποφέρει…. και πως δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε. Μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε βάλετε στο μυαλό σας. Πρέπει ν’ αφήσετε πίσω σας ό,τι έχετε χάσει ή να εργαστείτε για να βελτιώσετε τη σχέση σας.

ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

  • κάρτα ταρώ : 10 των κυπέλλων

Δίδυμοι, είστε πολύ ερωτευμένοι. Νιώθετε τόσο χαρούμενοι με τον σύντροφό σας και ζείτε αρμονικά και ισορροπημένα. Έχετε αυτό το ιδιαίτερο συναίσθημα, του: « ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα»!

ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

  • κάρτα ταρώ : 3 των ράβδων

Καρκίνε, κάνετε σοβαρά σχέδια για το μέλλον.Μπορεί να σχεδιάζετε έναν γάμο ή μια απόδραση σαν ζευγάρι, ή να δημιουργήσετε ένα σταθερό υπόβαθρο για τη σχέση σας, ώστε να προοδεύσει. Φροντίστε να ενημερώνεστε για τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται γύρω σας, ώστε να μπορέσετε να πιέσετε τον εαυτό σας, για να αγκαλιάσει τις αλλαγές.

ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

  • κάρτα ταρώ: 5 των ράβδων

Λέοντες, ίσως υπάρχουν συγκρούσεις στη σχέση σας αυτή τη στιγμή ή πρόκειται να συμβούν πολύ σύντομα. Να είστε πρόθυμοι να ακούσετε ο ένας τον άλλον – κάτι που είναι δύσκολο όταν δεν έχετε καμία διάθεση. Αν είστε υπομονετικοί και αρχίσετε να μιλάτε με τον σύντροφό σας, θα είστε σε θέση να λύσετε αυτά τα προβλήματα και να βγουν όλα στη φόρα.

ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

  • κάρτα ταρώ : 9 των ράβδων

Παρθένε, ήσαστε σε θέση να ξεπεράσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στη σχέση σας. Θα διαπιστώσετε ότι η αποφασιστικότητά σας να εργαστείτε μαζί σαν ζευγάρι, θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε σημαντικές προκλήσεις…. και θα νιώσετε πως έχετε ελπίδα για το μέλλον.

ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

  • κάρτα ταρώ : ο ερημίτης

Ζυγέ, κοιτάξτε μέσα σας και δείτε αν υπάρχει κάτι που θέλετε πραγματικά. Θέλετε μια περιοριστική σχέση ή θέλετε τη δική σας ελευθερία να κάνετε πράγματα? Νιώθετε νευρικότητα για το επόμενο βήμα, ώστε να πετύχετε αυτό που θέλετε πάνω από όλα? Πάρτε το χρόνο που χρειάζεστε, για να σκεφτείτε πώς η σχέση σας επηρεάζει την προσωπικότητά σας.  Σας κρατά πίσω ή σας βοηθάει, ώστε να γίνετε μια καλύτερη έκδοση του εαυτού σας?

ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

  • κάρτα ταρώ : 2 των κυπέλλων

Σκορπιέ, έχετε τόσο ισχυρή σχέση με το έτερον ήμισυ! Ζείτε μια ισορροπημένη ζωή όπου και οι δύο έχετε την ίδια δύναμη να μιλάτε ανοιχτά στη σχέση σας. Έχετε αμοιβαίο σεβασμό και εκτίμηση μεταξύ σας. Θυμηθείτε αυτό το συναίσθημα, γιατί μια μέρα μπορεί να δημιουργηθούν ανάμεσά σας συναισθήματα που θα αντικρούουν αυτό που έχετε τώρα. Γι’ αυτό να θυμάστε πόση δύναμη έχετε σαν ζευγάρι και πόσο κολλημένοι θα είστε ο ένας με τον άλλον, για πάντα……. τόσο στα καλά όσο και στ’ άσχημα.

ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

  • κάρτα ταρώ : το άρμα

Τοξότες, βρίσκεστε στην τελική ευθεία. Είστε έτοιμοι να αποκτήσετε το πρόσωπο που αγαπάτε. Έχετε κάνει ακραία πράγματα, ώστε να καταφέρετε να κερδίσετε αυτόν τον σημαντικό άνδρα. Λάβετε υπόψη σας πόσο φανταστικές είστε και κάντε μια βόλτα στο ηλιοβασίλεμα με το έτερον ήμισυ!

ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

  • κάρτα ταρώ : η αυτοκράτειρα

Αιγόκερε, μαζί με το ταίρι σας, είσαστε η τέλεια εικόνα ενός ερωτευμένου ζευγαριού. Διατηρήστε τον ερωτισμό σας και φροντίστε να σέβεστε πάντα, την ομορφιά της ερωτικής σας σχέσης. Θα είστε μαζί για πάντα!

ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

  • κάρτα ταρώ : 5 των ξιφών

Υδροχόοι, πρέπει να είστε συνειδητοποιημένοι και προσεκτικοί με το σύντροφό σας.Πρέπει να σκέφτεστε τις συνέπειες των όσων λέτε… έτσι ώστε ν’ αποφύγετε να βλάψετε το σύντροφό σας.

ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

  • κάρτα ταρώ : 9 των κυπέλλων

Ιχθύες, είστε ικανοποιημένοι στη σχέση σας αυτή τη στιγμή. Είστε εξαιρετικά χαρούμενοι…. και η ερωτική σας σχέση θα φτάσει σε ένα πρωτοφανές επίπεδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments