Ελλάδα

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Για μεγάλη νίκη της ΝΔ κάνουν λόγο τα διεθνή Μέσα

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Για μεγάλη νίκη της ΝΔ κάνουν λόγο τα διεθνή Μέσα
Αποτελέσματα εκλογών 2019: Τα αποτελέσματα του πρώτου exit poll προβάλλουν τα διεθνή Μέσα ενημέρωσης, κάνοντας λόγο για μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές.

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Στα πρώτα αποτελέσματα από τα exit poll για τις βουλευτικές εκλογές αναφέρονται με δημοσιεύματά τους τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία του εξωτερικού, όπως και μεγάλα Μέσα ενημέρωσης, κάνοντας λόγο για μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, η οποία εξασφαλίζει και αυτοδυναμία στη Βουλή.

«Οι Συντηρητικοί είναι στον δρόμο για την πλειοψηφία» αναφέρει χαρακτηριστικά το BBC, το οποίο τονίζει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να επικρατήσει του Αλέξη Τσίπρα. Το BBC προβάλλει τα αποτελέσματα του πρώτου exit poll και επισημαίνει πως αν τελικά επαληθευτούν, η Νέα Δημοκρατία θα εξασφαλίσει την αυτοδυναμία της στην επόμενη Βουλή.

«Η Νέα Δημοκρατία προηγείται στο πρώτο Exit Poll» αναφέρει το Bloomberg, που ενημερώνει τους ψηφοφόρους του για τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του exit poll και σημειώνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα διαδεχθεί εκτός απροόπτου τον Αλέξη Τσίπρα, εξασφαλίζοντας πλειοψηφία τουλάχιστον 155 εδρών.

Από την άλλη, η αυστριακή «Der Standard» κάνει λόγο για αλλαγή εξουσίας. Οι Συντηρητικοί κατήγαγαν νίκη στις εθνικές εκλογές της Ελλάδας, γράφει η αυστριακή εφημερίδα «Der Standard». Απεικονίζοντας τον ηγέτη της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη χαμογελαστό να χαιρετά οπαδούς του, το επίμαχο δημοσίευμα σχολιάζει πως, το πρώτο exit poll δείχνει αλλαγής εξουσίας στην Ελλάδα.

Γερμανικό δίκτυο N- tv: «Αλλαγή εξουσίας στην Ελλάδα»

«Οι Συντηρητικοί έχουν προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές και σύμφωνα με τα πρώτα exit polls, το ποσοστό της ΝΔ είναι περίπου στο 40%», όπως σχολιάζει το γερμανικό δίκτυο «N- tv» και προσθέτει: «Το νυν κυβερνών αριστερό κόμμα υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα λαμβάνει μόνο 28,5%».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments