Ελλάδα

Λάρισα: Τραγωδία στην άσφαλτο με δύο νεκρούς (pics)

Λάρισα: Τραγωδία στην άσφαλτο με δύο νεκρούς (pics)
Λάρισα: Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο τα ξημερώματα της Κυριακής, στο 9ο χλμ. Αγιάς - Λάρισας στο Γερακάρι.

Λάρισα: Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 28χρονος και μία 19χρονη από τροχαίο τα ξημερώματα της Κυριακής. Το περιστατικό συνέβη στο 9ο χιλιόμετρο Αγιάς – Λάρισας, όταν αυτοκίνητο με οδηγό έναν 23χρονο άνδρα καρφώθηκε σε κολόνα φωτισμού. Ο οδηγός διακομίστηκε τραυματίας στο νοσοκομείο, αλλά οι δύο επιβαίνοντες δεν τα κατάφεραν. Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 05:00 το πρωί και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα larissanet.gr, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας ειδοποιήθηκε για το συμβάν, στέλνοντας στο σημείο οκτώ άνδρες, τέσσερα οχήματα και δυνάμεις της ΕΜΑΚ. Παράλληλα, στο σημείο μετέβη και η αστυνομία.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού των επιβαινόντων ήταν απαιτητική. Οι διασώστες χρειάστηκε να κόψουν λαμαρίνες και ως εκ τούτου, η επιχείρηση ολοκληρώθηκε μια ώρα αργότερα, στις 06:10, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα. Δυστυχώς όμως, οι δύο από τους τρεις επιβαίνοντες, έχασαν τη μάχη για τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη τις οικογένειες και τους οικείους τους. Δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που έφτασαν επίσης στο σημείο δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν πρακτικά, παρά να μεταφέρουν τα νεκρά άτομα.

Στον τόπο του δυστυχήματος υπάρχουν απομεινάρια από τη σπασμένη κολόνα φωτισμού, αλλά και τους λαμπτήρες, οι οποίοι θυμίζουν την τραγωδία που έλαβε χώρα τα ξημερώματα.

Δείτε φωτογραφίες από το αμάξι

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments