Lifestyle

Ελένη Καρβέλα: Υπέροχη νύφη, δίπλα στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο (pics&vid)

Ελένη Καρβέλα: Υπέροχη νύφη, δίπλα στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο (pics&vid)
Ελένη Καρβέλα: Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν χθες, Σάββατο 6 Ιουλίου, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Ελένη Καρβέλα.

Ελένη Καρβέλα: Την εκλεκτή της καρδιάς του, Ελένη Καρβέλα, παντρεύτηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σε μια παραδοσιακή τελετή στο όμορφο νησί της Νάξου, λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου 6 Ιουλίου. Ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος είναι σήμερα υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Έλενα και στη συνέχεια επέστρεψε στην Αθήνα για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Το μυστήριο τέλεσε ο Μητροπολίτης Παροναξίας, Καλλίνικος, ενώ κουμπάροι ήταν ο κοινός φίλος του ζευγαριού, Πάτροκλος Κουδούνης και η σύζυγός του, Αργυρώ.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε ένα υπέροχο εκκλησάκι στο Κάτω Σαγκρί, ένα ημιορεινό χωριό της Νάξου, το οποίο είναι και ο τόπος καταγωγής της γιαγιάς του Κωνσταντίνου. Μια ημέρα πριν τον γάμο τους στην Νάξο, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Έλενα Καρβέλα διοργάνωσαν ένα ολοήμερο beach party για τους καλεσμένους του, με φαγητό και κρασί. Το νεόνυμφο ζεύγος, βγαίνοντας από την εκκλησία, δεν δίστασε να ανταλλάξει τρυφερά φιλιά, καθώς οι καλεσμένοι τους πετούσαν ρύζι. Η Ελένη Καρβέλα έλαμπε από ευτυχία μέσα στο υπέροχο νυφικό της, ενώ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ευχήθηκε στις ανύπαντρες «Και στα δικά σας».

Η Ελένη Καρβέλα προτίμησε ένα απλό, κλασικό νυφικό το οποίο τελειοποίησε με ένα αέρινο πέπλο, ενώ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος επέλεξε ένα σκούρο μπλε κουστούμι. Ο υποψήφιος βουλευτής δημοσίευσε μάλιστα και μία φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook γράφοντας «Ανδρική φιλία. Το δεύτερο σημαντικότερο πράγμα στη ζωή μετά από την σωστή γυναίκα».

Ελένη Καρβέλα: Όταν μάθαμε τη σχέση της με την Κωνσταντίνο Μπογδάνο

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Ελένη Καρβέλα γνωρίστηκαν στον ΣΚΑΪ, όταν και οι δύο εργάζονταν εκεί. Η Ελένη είχε πάει στον ΣΚΑΪ ως μαθητευόμενη, εντάχθηκε στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και εκεί γεννήθηκε ένας έρωτας. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος εκείνη την περίοδο μόλις είχε βγει από τον πρώτο του γάμο με την Τζίνα Μοσχολιού. Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Τζίνα Μοσχολιού ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Σεπτέμβριο του 2014 στο κέντρο της Αθήνας. Λίγους μήνες αργότερα, ωστόσο, χώρισαν.

Η Ελένη Καρβελά είναι general manager στο σάιτ meaculpa.gr του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. «Η Ελένη είναι ένα πολύ γελαστό παιδί και εξαιρετική συντροφιά. Και ωραίο κορίτσι. Είναι αυθεντικό σέξι κορίτσι», έλεγε συγγενής της στο People.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments