Πολιτική

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Στη Βουλή Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Μπάμπης Παπαδημητρίου

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Στη Βουλή Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Μπάμπης Παπαδημητρίου
Αποτελέσματα εκλογών 2019: Οι Πέτρος Τατσόπουλος και Γρηγόρης Ψαριανός βρίσκονται αρκετά πίσω στις εκλογικές τους περιφέρειες.

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Ο πρώην διευθυντής του ΣΚΑΪ, Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο πρώην δημοσιογράφος του σταθμού, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αναμένεται να εκλεγούν βουλευτές με τη Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών μέχρι στιγμής. Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου θα είναι βουλευτής του Νότιου Τομέα της Αθήνας, ενώ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος της Α’ Αθήνας.

Αναλυτικότερα η Νέα Δημοκρατία με ενσωματωμένο το 84,80% των εκλογικών τμημάτων στην Α’ Αθηνών φαίνεται να λαμβάνει έξι έδρες. Στη μάχη του σταυρού προηγείται η Όλγα Κεφαλογιάννη και ακολουθούν οι Βασίλης Κικίλιας, Άγγελος Συρίγος, Θανάσης Πλεύρης, Νικήτας Κακλαμάνης και Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να λαμβάνει 4 έδρες. Το προβάδισμα έχει ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, και ακολουθούν ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο Νίκος Φίλης και ο Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Στον Νότιο Τομέα η Νέα Δημοκρατία έχει 7 έδρες. Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Νίκος Δένδιας και στη δεύτερη ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης. Ακολουθούν οι Διονύσης Χατζηδάκης, Χάρης Θεοχάρης, η Άννα Καραμανλή, η Σοφία Βούλτεψη, και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου. Ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει 6 έδρες, τις οποίες καταλαμβάνουν ο Νίκος Παππάς, η Θεανώ Φωτίου, ο Γιάννης Μουζάλας, ο Γιάννης Μπαλάφας, η Ραλλία Χριστίδου και ο Νίκος Ξυδάκης.

Οι προερχόμενοι από τον ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφιοι Πέτρος Τατσόπουλος και Γρηγόρης Ψαριανός βρίσκονται αρκετά μακριά από εκείνους που εκλέγονται στις περιφέρειες που δοκιμάζονταν.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή 5.813 σταυρούς, περισσότερους από 8.000 πίσω από την Ζωή Ράμπη (13.842) που είναι η τελευταία υποψήφια που εκλέγεται στον Β1 βορείου τομέα Αθηνών. Ο Γρηγόρης Ψαριανός συγκεντρώνει 6.926 ψήφους, 9.000 πίσω από τον Μπάμπη Παπαδημητρίου (15.342), στον Β3 Νότιο Τομέα Αθηνών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments