Πολιτική

Βαρουφάκης: “Ο λαός τιμωρεί τις κυβερνήσεις που του επιβάλλουν μνημόνια”

Βαρουφάκης: “Ο λαός τιμωρεί τις κυβερνήσεις που του επιβάλλουν μνημόνια”
Βαρουφάκης: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά τη διαφαινόμενη είσοδο του ΜέΡΑ25 στη Βουλή.

Βαρουφάκης: Στις πρώτες δηλώσεις του μετά την είσοδο του ΜΕΡΑ25 στη Βουλή, ο Γιάνης Βαρουφάκης ευχαρίστησε «τους χιλιάδες ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν» και δεσμεύτηκε το κόμμα του και ο ίδιος να συνεισφέρουν στον εθνικό διάολογο για την έξοδο της χώρας από τη «φυλακή χρέους», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Βαρουφάκης συνεχάρη τη Νέα Δημοκρατία για την εκλογική της νίκη, ωστόσο, υπενθύμισε πως «σημερινή ψήφος είναι αρνητική», τονίζοντας πως ο λαός τιμωρεί τις κυβερνήσεις που του επιβάλλουν μνημόνια.

Ο ίδιος δεσμεύτηκε πως το ΜΕΡΑ 25 εντός και εκτός Βουλής θα συνεχίσει να μιλάει με μετριοπάθεια αλλά και «πλήρη ανυπακοή σε όσα στέλνουν τα παιδιά μας στο εξωτερικό».

«Είμαστε ένα μικρό κεράκι που μπορεί να διαπεράσει και το πιο πυκνό σκοτάδι». Ο Γιάνης Βαρουφάκης καταλόγισε επίσης υπεύθυνο για την νίκη της ΝΔ τον Αλέξη Τσίπρα.

«Ο Τσίπρας έβαλε τη ΝΔ στις ράγες», είπε χαρακτηριστικά. «Εμείς εντός και εκτός Βουλής θα συνεχίσουμε να μιλάμε προγραμματικά και ταυτόχρονα με πλήρη ανυπακοή. Ξεκινάμε έναν ανένδοτο μονομέτωπο αγώνα εναντίον της παρασιτικής ολιγαρχίας που θα στήνει η ΝΔ πάνω στο τέταρτο μνημόνιο που του κληροδότησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ένα μικρό φως που μπορεί να διαπεράσει και το πιο σκοτεινό σκοτάδι», σημείωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments