Πολιτική

Εκλογές 2019: Που θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί και ο Προκόπης Παυλόπουλος

Εκλογές 2019: Που θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί και ο Προκόπης Παυλόπουλος
Εκλογές 2019: Διαβάστε που θα ψηφίσουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων και ποιες ώρες. Μπάχαλο στην Πάτρα με το εκλογικό κέντρο που θα ψήφιζε ο Γιώργος Παπανδρέου, το οποίο έχει λουκέτο.

Εκλογές 2019: Στα εκλογικά κέντρα μεταβαίνουν οι πολιτικοί αρχηγοί για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, θα προσέλθει στις 10 το πρωί για να ψηφίσει, στο 3ο-4ο δημοτικό σχολείο Νέου Ψυχικού.

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα μεταβεί στις 10:15 για να ψηφίσει στο 649ο εκλογικό τμήμα, στο 27ο και 30ο δημοτικό σχολείο Αθηνών. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:30, στο 1ο Γενικό Λύκειο Περιστερίου.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά θα ψηφίσει στις 10:30 στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου. Στο Χαϊδάρι και στο 3ο Δημοτικό Σχολείο στις 10:00 το πρωί θα ασκήσει το εκλογικό δικαίωμα του ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης θα ψηφίσει στο 55ο Δημοτικό στην οδό Λιοσίων, ενώ ο επικεφαλής του Μέρα25, Γιάνης Βαρουφάκης στο 2ο Δημοτικό Παλαιού Φαλήρου.

Ο Αντώνης Σαμαράς θα ψηφίσει στο 2ο Δημοτικό Πύλου και ο Κώστας Καραμανλής στο 1ο Δημοτικό Αγίου Ελευθερίου Θεσσαλονίκης.

Κλειστό το σχολείο που θα ψήφιζε ο Γιώργος Παπανδρέου

Μεγάλο μπέρδεμα έχει γίνει με το που θα ψηφίσει ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου. Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρχε έως το Σάββατο, ο Γιώργος Παπανδρέου θα ασκούσε το εκλογικό του δικαίωμα, στις 11:00 σε Εκλογικό Τμήμα του Σχολικού Συγκροτήματος Ανδρέας Γ. Παπανδρέου στην Πάτρα.

Ωστόσο, το πρωί βρέθηκε στο συγκεκριμένο σχολείο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ και έδειξε σε ζωντανή σύνδεση πως το σχολείο είναι κλειστό με λουκέτο. Μάλιστα, στο ίδιο Σχολικό Συγκρότημα πήγαινε κόσμος από το πρωί προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα και έβλεπε το λουκέτο με αποτέλεσμα να αναζητεί σε ποιο μέρος θα ψηφίσει.

Λίγο αργότερα ο ΣΚΑΪ μετάδωσε πως ο Γιώργος Παπανδρέου είχε ζητήσει να ψηφίσει εκεί λόγω ονόματος, ωστόσο κάτι τέτοιο δε θα γίνει και θα αναγκαστεί να ψηφίσει σε άλλο εκλογικό κέντρο. Έτσι κι αλλιώς, σαν πρώην πρωθυπουργός έχει το δικαίωμα να ψηφίσει σε οποιοδήποτε μέρος ο ίδιος επιθυμεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments