Πολιτική

Εκλογές 2019: Ένταση στο εκλογικό κέντρο που ψηφίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Εκλογές 2019: Ένταση στο εκλογικό κέντρο που ψηφίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Εκλογές 2019: Ένταση σημειώθηκε στο εκλογικό κέντρο που ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Περιστέρι.

Εκλογές 2019: Ένταση σημειώθηκε στο προεκλογικό κέντρο που ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας έφτασε στο Περιστέρι λίγο μετά τις 10:30 και αρκετός κόσμος βρέθηκε εκεί για να τον υποδεχτεί. Το πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο φώναζε “Να τος, να τος ο πρωθυπουργός”. Ωστόσο δεν έλειψαν τα απρόοπτα όταν μια ομάδα μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που είχαν φτάσει στο σημείο επιχείρησε να κρεμάσει ένα πανό και να φωνάξει κάποια συνθήματα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κράτησε την ψυχραιμία του και ευτυχώς η κατάσταση δεν ξέφυγε. Αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποχώρησε χωρίς κανένα πρόβλημα. Λίγα λεπτά μετά έκανε δηλώσεις στους εκπρόσωπους του Τύπου που βρέθηκαν στο στο 416 εκλογικό τμήμα στο 1ο Γενικό Λύκειο Περιστερίου.

“Οι εκλογές είναι η μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας. Στέκομαι με σεβασμό μπροστά στη λαϊκή ετυμηγορία. Σήμερα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες παίρνουν τις τύχες του τόπου στα χέρια τους. Είμαι σίγουρος ότι αύριο ξημερώνει μια καλύτερη ημέρα για την πατρίδα μας. Καλή ψήφο σε όλες και όλους”, ήταν τα λόγια του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments