Πολιτική

Κυριάκος Βελόπουλος: «Είμαι επαρχιώτης από τη Βόρεια Μακεδονία» (vid)

Κυριάκος Βελόπουλος: «Είμαι επαρχιώτης από τη Βόρεια Μακεδονία» (vid)
Κυριάκος Βελόπουλος: Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τα αποτελέσματα των εκλογών, ο Κυριάκος Βελόπουλος υπέπεσε σε μία απίθανη γκάφα.

Κυριάκος Βελόπουλος: Η 7η Ιουλίου θα είναι σίγουρα αξέχαστη στον Κυριάκο Βελόπουλο, καθώς η Ελληνική Λύση, το κόμμα το οποίο ηγείται, καταφέρνει όπως όλα δείχνουν να μπει στην Βουλή των Ελλήνων, καθώς συγκεντρώνει ποσοστό πάνω από το 3% στις βουλευτικές εκλογές.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τα αποτελέσματα των εκλογών, ο Κυριάκος Βελόπουλος μίλησε στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, και υπέπεσε σε μία απίθανη γκάφα. Μετά τα συγχαρητήρια του Νίκου Χατζηνικολάου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, δήλωσε πως: «Προέρχομαι από τη Μακεδονία. Είμαστε ένα περιφερειακό κόμμα. Από την επαρχία. Εγώ είμαι επαρχιώτης και χαίρομαι γι’ αυτό. Είμαι από την Πέλλα, από ένα χωριό τον Αξό Γιαννιτσών και τον παλιό Μυλότοπο. Δεν ξεχνάω τη ρίζα μου γιατί είμαι επαρχιώτης από τη Βόρεια Μακεδονία»

Ο παρουσιαστής του ΑNT1 τον διόρθωσε αμέσως, με τον Κυριάκο Βελόπουλο να προσπαθεί να τα μαζέψει και να τονίζει ότι εννοούσε «Βόρεια Ελλάδα και όχι Βόρεια Μακεδονία». «Δεν υπάρχει για εμένα Βόρεια και Νότια, υπάρχει μία Μακεδονία και ανήκει στη Βόρεια Ελλάδα» πρόσθεσε. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Κυριάκος Βελόπουλος: Δεν έχουμε καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους που στήριξαν την Ελληνική Λύση στις εκλογές 2019 και τόνισε ότι «εμείς πάμε στην Βουλή για να προστατεύσουμε τους Έλληνες από εκείνα που άλλοι δεν τους προστατεύουν». «Δεν έχουμε καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή και δεν θέλω να έχω και καμία σχέση. Η διαφορά με τα άλλα μικρά κόμματα, είναι η πολλή δουλειά. Εμείς γυρίσαμε τρεις φορές όλη την Ελλάδα, μιλήσαμε με τους πολίτες, πήγαμε πόρτα-πόρτα και πείσαμε τους πολίτες», υπογράμμισε ο κ. Βελόπουλος.

Ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης εξήγησε ότι θα έχει «λογικές θέσεις» μέσα στη Βουλή. «Πιστεύουμε ότι πρέπει να είναι πρώτα η Ελλάδα και οι Έλληνες και μετά όλοι οι άλλοι», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments