Ελλάδα

Εκλογές 2019: Ανάληψη ευθύνης για την αρπαγή της κάλπης στα Εξάρχεια

Εκλογές 2019: Ανάληψη ευθύνης για την αρπαγή της κάλπης στα Εξάρχεια
Εκλογές 2019: Οι "Καλποθήρες εμπρηστές" ανέλαβαν την ευθύνη για την αρπαγή και το κάψιμο κάλπης στα Εξάρχεια.

Εκλογές 2019: Ένα από τα απρόοπτα της εκλογικής διαδικασίας ήταν η αρπαγή μιας κάλπης και ο εμπρησμός της στην πλατεία Εξαρχείων. Η ψηφοφορία θα πρέπει να διεξαχθεί ξανά στο συγκεκριμένο εκλογικό κέντρο με βάση όσα αναφέρει ο νόμος. Η επανάληψη θα γίνει την επόμενη Κυριακή. Αργά το βράδυ της Κυριακής, μια ομάδα αντιεξουσιαστών ανέλαβε την ευθύνη για την κλοπή και τον εμπρησμό της κάλπης.

Την ευθύνη ανέλαβαν οι «Καλποθήρες εμπρηστές» με ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο Athens Idymedia. Αυτή κλείνει με ένα προκλητικό μήνυμα προς των Κυριάκο Μητσοτάκη και την Νέα Δημοκρατία που έχει υποσχεθεί ότι θα βάλει τέλος στην ανομία στα Εξάρχεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Τα αυτιά μας βουίζουν από τα απελπισμένα καλέσματα κομμάτων και λοιπών πολιτικών φορέων για συμμετοχή στην δημοκρατική εκλογική διαδικασία. Μια μικρή ομάδα συντρόφων συγκινηθήκαμε από τους αξιολύπητους ζητιάνους ψήφων και με όπλα την αποφασιστικότητα, τη θέληση για άμεση δράση και τις βαριοπούλες μας συμμετείχαμε στο δημοκρατικό φιάσκο. Σπάσαμε με τα παραπάνω το καθεστώς ανάθεσης που επικρατεί σαν κανονικότητα και διαμορφώσαμε τους δικούς μας όρους επίθεσης και σαμποτάζ μέσα στο πανηγυράκι τους .

Αναλαμβάνουμε, λοιπόν, την ευθύνη για την εισβολή στο 33ο εκλογικό κέντρο Αθηνών λίγα λεπτά πριν την λήξη της διαδικασίας, όπου απαλλοτριώσαμε μία κάλπη. Κατά την είσοδό μας ψάξαμε εναγωνίως την αστυνομική φύλαξη του εκλογικού κέντρου, αλλά όπως διαπιστώσαμε ενώ ήταν εκεί επέλεξαν να παίξουν κρυφτούλι (με επιτυχία η αλήθεια είναι). Την στιγμή της αποχώρηση μας αφήσαμε δώρο στους νεκροζώντανους υπαλληλίσκους των κομμάτων και τα εθελόδουλα δημοκρατικά σκουπίδια των εφορευτικών επιτροπών ένα (κλεμμένο από μπάτσους) δακρυγόνο. Λίγα δευτερόλεπτα μετά παραδώσαμε το εσωτερικό της κάλπης στη μόνη μοίρα που του αξίζει: τη φωτιά.

Η δράση αυτή αποτελεί ένα θερμό καλωσόρισμα από τη μεριά μας στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Νέα Δημοκρατία, οι οποίοι έχουν υποσχεθεί πως θα μας τελειώσουν. Σας περιμένουμε…

ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ

Καλποθήρες εμπρηστές

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments