Ελλάδα

Εκλογές 2019: Το απίθανο ποίημα ψηφοφόρου

Εκλογές 2019: Το απίθανο ποίημα ψηφοφόρου
Εκλογές 2019: Ένας ψηφοφόρος στο Βύρωνα σκαρφίστηκε ένα αστείο κι εμπνευσμένο ποίημα, το οποίο και έριξε στην κάλπη.

Εκλογές 2019: Ανέκαθεν η εκλογική διαδικασία έκρυβε αρκετές απρόοπτες στιγμές και όπως είναι λογικό οι εφορευτικές επιτροπές ανά τα εκλογικά τμήματα της χώρας έχουν δει πολλά αστεία «άκυρα» ψηφοδέλτια. Άλλωστε, δεν είναι λίγοι οι ψηφοφόροι που μη θέλοντας να ψηφίσουν κάποιον υποψήφιο σκαρφίζονται κάτι έξυπνο απλά και μόνο για να μην ρίξουν λευκό ψηφοδέλτιο.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως σκέφτηκε κι ένας ψηφοφόρος στον Βύρωνα. Οι άνθρωποι που καταμετρούσαν τις ψήφους σε εκλογικό τμήμα της περιοχής αντίκρισαν ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και εμπνευσμένο ποίημα για τις εκλογές. Με σκωπτική διάθεση και διάχυτη την… καχυποψία που έχει ο λαός απέναντι στους πολιτικούς, ένας ψηφοφόρος έγραψε το εξής στιχάκι: «Θα βάλω υποψήφιος / πρωθυπουργός να γίνω / και μία ζωή τεμπέλικα / να τρώω και να πίνω».

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός ή αυτή που σκαρφίστηκε το εν λόγω ποίημα δεν περιορίστηκε στο να το γράψει πάνω σε ένα απλό ψηφοδέλτιο. Αντιθέτως, θέλοντας να κάνει λίγο περισσότερη πλάκα, έφερε από το σπίτι του χαρτί, στο οποίο ήταν ζωγραφισμένη πάνω και μια τίγρης.

Δείτε το απίθανο ποίημα του ψηφοφόρου:

Εκλογές 2019: Αστυνομικός – μέλος της ΝΔ βρίζει τον Αλέξη Τσίπρα

Μεγάλη εντύπωση έχουν προκαλέσει αναρτήσεις σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ενός αστυνομικού και μέλους της Νέας Δημοκρατίας. Ο αστυνομικός Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος, στις αναρτήσεις βρίζει χυδαία τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντας τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ως ηγέτη. Μάλιστα στο τέλος της ανάρτησης παραθέτει και τον αριθμό του στο μητρώο μελών της Νέας Δημοκρατίας

Αυτό δεν ήταν το μοναδικό ντροπιαστικό ποστ του αστυνομικού, Κωνσταντίνου Ηλιόπουλου, ο οποίος σε άλλες αναρτήσεις του αναφέρει ότι «το Κράτος είναι τα ΜΑΤ», ενώ προκαλεί τους αναρχικούς, τους οποίος χαρακτηρίζει ως «κόπρους», και τονίζει ότι τα ΜΑΤ «από αύριο θα βρίσκονται στα Εξάρχεια». Δείτε τις χυδαίες αναρτήσεις του αστυνομικού:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments