Ελλάδα

Σταύρος Μπαλάσκας: “Αν μας δοθεί εντολή δεν θα μείνει ούτε κουνούπι στα Εξάρχεια”

Σταύρος Μπαλάσκας: “Αν μας δοθεί εντολή δεν θα μείνει ούτε κουνούπι στα Εξάρχεια”
Σταύρος Μπαλάσκας: Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων ανέφερε ότι εκείνος και οι συνάδερφοι του είναι έτοιμοι να "καθαρίσουν" τα Εξάρχεια.

Σταύρος Μπαλάσκας: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε πολλές φορές στα Εξάρχεια και στην πρόθεση του να “καθαρίσει” την περιοχή από την ανομία. Ο ηγέτης της Νέας Δημοκρατίας είναι και επίσημα ο νέος πρωθυπουργός της χώρας και δεν είναι λίγοι αυτοί που περιμένουν να δουν ποιες θα είναι οι κινήσεις του επί του θέματος. Από την πλευρά του ο Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων ανέφερε ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι έτοιμη για όλα.

Ο Σταύρος Μπαλάκας μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 με αφορμή την αρπαγή κάλπης στην περιοχή των Εξαρχείων. Ο εκπρόσωπος των αστυνομικών τόνισε πως είναι έτοιμοι να μην αφήσουν ούτε κουνούπι στα Εξάρχεια αρκεί να πάρουν την εντολή.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Αν μας δώσουν εντολή, όχι μόνο θα τα καθαρίσουμε ούτε “κουνούπι” δεν θα μείνει στα Εξάρχεια. Είμαστε η τρίτη καλύτερη αστυνομία στην Ευρώπη, μια περιοχή δεν μπορούμε να καθαρίσουμε; Το θέμα στα Εξάρχεια δεν είναι μόνο οι μπαχαλάκηδες και οι φίλοι τους που έρχονται από το εξωτερικό για να κάνουν τρομοτουρισμό στην Ελλάδα. Είναι το εμπόριο όπλων, ναρκωτικών, άνθρωποι επικίνδυνοι, αυτά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε.

Είναι πολύ δύσκολο για τους συναδέλφους μου που ήταν εκεί – για τον οπλισμό δεν το συζητάμε καν, γιατί δεν έχουν οπλισμό στα εκλογικά κέντρα – να καταδιώξουν τους μπαχαλάκηδες. Αν το έκαναν, τώρα θα ψάχναμε και τους αστυνομικούς μαζί με την κάλπη. Οι μπαχαλάκηδες μυαλό δεν βάζουν ακόμα και την ύστατη στιγμή.

Μπήκαν μέσα με μια βαριοπούλα ανεμπόδιστα, πήραν την κάλπη και έφυγαν. Παραπάνω αστυνομικούς δεν γινόταν να έχουν τα αστυνομικά τμήματα στα Εξάρχεια», ανέφερε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments