Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: “Η δουλειά ξεκινάει τώρα”

Κυριάκος Μητσοτάκης: “Η δουλειά ξεκινάει τώρα”
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός έστειλε το δικό μήνυμα λίγο πριν την ορκωμοσία του από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε στο προεδρικό μέγαρο προκειμένου να ορκιστεί νέος πρωθυπουργός της χώρας. Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η διαδικασία ο ηγέτης της ΝΔ έστειλε το δικό του μήνυμα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. “Στέκομαι με σεβασμό μπροστά στην εντολή που μας έδωσε ο Ελληνικός λαός και με πλήρη επίγνωση της μεγάλης ευθύνης. Η δουλειά ξεκινά τώρα”, έγραψε. Παράλληλα το tweet του παρέπεμπε στο λάιβ της ορκωμοσίας του. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο μαζί με τη σύζυγό του, Μαρέβα και τα παιδιά του, Σοφία, Κωνσταντίνο και Δάφνη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε μια ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, η οποία δεν καλύφθηκε από τα ΜΜΕ.Η ορκωμοσία του τελέστηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κύριο Ιερώνυμο.

Ο Αρχιεπίσκοπος δεν παρέλειψε να του δώσει την ευχή του για καλή δύναμη. Αφού φίλησε το χέρι του αρχιεπισκόπου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και ο νέος πρωθυπουργός υπέγραψαν το προεδρικό διάταγμα. Στο προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία του νέου πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη βρέθηκαν οι στενοί συνεργάτες του Κωνσταντίνος Ζούλας και ο Στέλιος Πέτσας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments