Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: “Χαμός” με το twitter του νέου πρωθυπουργού

Κυριάκος Μητσοτάκης: “Χαμός” με το twitter του νέου πρωθυπουργού
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέλαβε τον επίσημο λογαριασμό του πρωθυπουργού της Ελλάδας στο twitter, αλλά δημιουργήθηκαν αρκετά προβλήματα.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, ορκίστηκε πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Ιουλίου 2019. Στην τελετή ορκομωσίας στο Προεδρικό Μέγαρο παραβρέθηκε η οικογένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη, η σύζυγός του Μαρέβα, τα τρία παιδιά του, οι αδερφές του και οι στενοί συνεργάτες του.

«Ο ελληνικός λαός μας έδωσε ισχυρή εντολή να αλλάξουμε την Ελλάδα. Αυτήν εντολή θα την τηρήσουμε στο ακέραιο», είπε εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. «Από σήμερα ξεκινάει σκληρή δουλειά. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Οι δηλώσεις έξω από το Προεδρικό μέγαρο αποτέλεσαν και την πρώτη ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ως πρωθυπουργός, στον επίσημο λογαριασμό @primeministerGR στο twitter. Δείτε την πρώτη ανάρτηση Μητσοτάκη:

Όμως μετά από λίγη ώρα, οι χρήστες του twitter, κατάλαβαν ότι έχει δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα με τον λογαριασμό του πρωθυπουργού. Οι συνεργάτες του νέου πρωθυπουργού που χειρίζονται τα social media άλλαξαν απλά την φωτογραφία του λογαριασμού, βάζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη θέση του Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο αυτή η φωτογραφία συνοδεύει όλες τις προηγούμενες αναρτήσεις. Έτσι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται να έχει κάνει εκείνος τις αναρτήσεις των προηγουμένων τεσσάρων ετών, όταν και ήταν πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας. Από την Βόρεια Μακεδονία μέχρι την απλή αναλογική.

Αντίστοιχο μπέρδεμα είχε συμβεί, και όταν ανέλαβε Πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ . Όταν παρέλαβε ο νέος πρόεδρος αποφασίστηκε να σβηστούν όλα τα προηγούμενα tweets του Μπαράκ Ομπάμα (τα οποία μεταφέρθηκαν σε άλλο λογαριασμό το @POTUS44), οπότε το timeline έμεινε κενό για να τουιτάρει σε κενό πεδίο ο Τραμπ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments